fbpx

Landbruksvikar 100 % stilling i Hemnes på Helgeland

Søknadsfrist: 15.08.2022
Arbeidsgiver: Helgeland Landbrukstjenester Sa Avd Leirfjord

Da vår faste landbruksvikar (LBV) er langtidssykemeldt har vi ledig vikariat med mulighet for fast ansettelse som LBV med Hemnes kommune som hovedarbeidsområde. Vi søker etter en fagutdannet person med god praksis. Du bør være traktor- og maskinvant, og ha erfaring med melkerobot. Du må kunne arbeide selvstendig, ha godt lag med dyr og være glad i fysisk arbeid. Du må disponere egen bil, ha traktorsertifikat (helst T 141) og beherske et nordisk muntlig og skriftlig. Stillingen er stasjonert i Hemnes med Hemnes kommune som arbeidsfelt. Lønn etter nærmere avtale. Vi kan tilby deg en spennende og variert jobb, trivelige og framtidsretta bønder og kolleger. Gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.