fbpx

Kreativ Kafèdriver

Søknadsfrist: 15.11.2022
Arbeidsgiver: Torghatten Midt AS

Vi søker kreativ kafèdriver

Miljøvennlig ferje søker deg som er glad i mat og mennesker!

Vår stolthet, MF Heilhornet, traffikerer verdens vakreste kyst på strekningen Vennesund-Holm. Hvert år reiser 200 000 mennesker med oss- og mange av dem er sultne.

Du får frihet til å drive kafèen og samtidig ha ansver for at det er ryddig og reint ombord. I sommersesongen setter vi inn to ferjer på strekningen, og du får ansvar for begge.

Her har du mulighet til å utvikle din egen bedrift med god inntjening, samtidig som du har en langsiktig avtale med rederiet i bunn.

Noe for deg?

Ikke nøl med å ta kontakt med vår operasjonsleder Jarle Rodahl på 481 44 526, e-post: jarle.rodahl@torghatten-midt.no eller Driftssjef Stian Olaisen på 977 62 036, e-post: stian.olaisen@torghatten-midt.no

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.