fbpx

Kommunestyrets ekstrapott

Søknadsfrist: 2.04.2023
Arbeidsgiver: Vefsn kommune SLT

Sommerjobb Kommunestyrets ekstrapott  

Kommunestyret i Vefsn, har for 2023 også bevilget ekstra midler slik at vi kan lyse ut ordinære sommerjobber for ungdom.  

 

Det vil være mulig å få arbeid som ekstra hjelpearbeider i ulike enheter og avdelinger i Vefsn kommune slik som omsorg, park, renhold, drift/vedlikehold, SFO og barnehage.  

Har du lyst på en utfordring i Vefsn kommune, er mellom 15 år og 18 år og bor i Vefsn, send søknad om sommerjobb! 

 

De som tilbys jobb vil i utgangspunktet få jobbe i 2 uker, totalt 75 timer. Ved enkelte enheter-/avdelinger kan de 75 timene fordeles utover flere uker. 

Vi forventer godt humør og innsatsvilje fra de som får jobb.  

 

Hvis du trenger spesielle tilpassinger, må du skrive dette i søknaden. Vi vil gi tilbud til ca. 12 personer totalt. 

For sommerjobbene i kommunestyrets ekstrapott vil ungdomsrådet foreta loddtrekking av hvem som får tilbud om jobb. 

Lønnsvilkår

Lønn ihht gjeldende tariff.

 For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju.

Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

 

 

Link til søknadsskjema: Søk her

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.