fbpx

Kommuneoverlege og selvvalgt legestilling?

Søknadsfrist: 31.08.2022
Arbeidsgiver: Vefsn kommune Helse og omsorg

Vefsn kommune søker etter ny kommuneoverlege. Vi har gjort store endringer i legetjenesten slik at vår kommuneoverlege kan jobbe i 50% stilling som kommuneoverlege og 50% i selvvalg legestilling.

Hos oss vil du også ha mulighet til å gå ALIS (allmennleger i spesialisering) dersom dette skulle være aktuelt for deg.

Stillingen som kommuneoverlege er organisatorisk plassert under kommunalsjef for Helse og omsorg. Vi søker en medarbeider som har relevant fagkompetanse og stort engasjement for faget. Du må ha evne til å håndtere nye utfordringer, samt å bidra til utvikling etter blant annet samhandlingsreformens intensjoner.

Som kommuneoverlege er du kommunens medisinskfaglige rådgiver og har en overordnet og strategisk rolle innenfor folkehelsearbeid, miljørettet helsevern, smittevern og helsemessig beredskap. Du har ansvar for samfunnsmedisinske oppgaver på et administrativt nivå og har det faglige ansvaret for legetjenesten i kommunen.

I stillingen som kommuneoverlege har du en viktig rolle i samhandlingen med andre tjenester innad i kommunen, samt i samhandling med spesialisthelsetjenesten. Du vil bli en del av det gode kollegiale samarbeidet mellom kommuneoverlegene på Helgeland. 

Andre viktige områder innenfor stillingens arbeidsområde er legevakt, beredskap, psykisk helse, fastlegeordning og helserett.
Knyttet til daglig administrering av legetjenesten er det etablert egen administrativ støtte.

 

Krav til stillingen

 •  Offentlig godkjent lege med norsk autorisasjon
 • God fremstillingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig
 • Ønske om spesialisering i samfunnsmedisin. For den rette kandidaten legger vi til rette for spesialiseringsforløp i samfunnsmedisin
 • Relevant erfaring
 • Førerkort klasse B

 

Personlige egenskaper

Vi søker medarbeider som:

 • er fleksibel, viser initiativ og er løsningsfokusert
 • er pådriver og inspirator i tverrfaglig samarbeid kommunalt og interkommunalt
 • ser lokalsamfunnets utvikling og muligheter
 • ønsker å arbeide med spennende og varierte samfunnsmedisinske oppgaver
 • personlige egenskaper for stillingen vektlegges

 

Vi tilbyr

 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter
 • Faglig og positivt arbeidsmiljø

 

Lønnsvilkår

Lønn etter avtale.

 

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våreinternettsider: www.vefsn.kommune.no. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover,reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Bekreftede kopier av vitnemål og attester bringes med til et eventuelt intervju. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.