fbpx

Jordmor

Søknadsfrist: 12.02.2023
Arbeidsgiver: Fødestue Brønnøysund, Helgelandssykehust HF

Vil du bli en del av vårt gode team ved fødestuen i Brønnøysund?
 
Ved Hegelandssykehusets fødestue i vakre Brønnøysund søker vi deg som er jordmor til 100 % fast stilling. Er du interessert å jobbe med svangerskapsomsorg, fødselshjelp med følgetjeneste og/eller vurdering før transport, barsel og kvinnehelse?

Liker du å jobbe tverrfaglig og ha fleksibilitet i arbeidsoppgaver er dette plassen for deg. Vi har samdrift fødestue og dialyse. Enkelte dager assisterer vi spesialistpoliklinikken som har ambulerende legespesialister innenfor gynekologi, kirurgi og pediatri. Vi tilbyr barselkvinner ammeveiledning, etterkontroll og prevensjonsveiledning. I tillegg tar vi cytologiprøver for screening av livmorhalskreft.

Her kan du lese om hvordan Christel synes det er å jobbe som jordmor i Helgelandssykehuset

Som jordmor ved Helgelandssykehusets fødestue i Brønnøysund er du en trygghet for lokalbefolkningen da vi har beredskap og følgetjeneste. Det er derfor viktig at du er faglig trygg og engasjert, og kan trives i en slik rolle. For at du skal føle de trygg i jobben så kan vi bistå med kursing, tilstrekkelig opplæring og hospitering. Vi søker deg som ønsker en arbeidshverdag der du får utøvet yrket på en helhetlig måte.

Fødestuen i Brønnøysund er en samarbeidspartner for kommunene på Sør-Helgeland og andre enheter i Helgelandssykehuset. I tillegg til fødestuen i Brønnøysund, har Helgelandssykehuset to fødeavdelinger og det er et etablert samarbeid mellom enheter og yrkesgrupper. Vi er en faglig sterk gruppe bestående av jordmødre, sykepleiere og barnepleiere. Vi har turnusarbeid med hjemmevakter på kveld, natt og helg. 

Det er bygget et splitter nytt og moderne Distriktsmedisinsk senteret (DMS) for Sør-Helgeland som nylige er begynt tatt i bruk. Det er enorm respons på sykehusets nye stillinger i DMSet så dette blir en attraktiv arbeidsplass. Fødestuen/ Dialysen blir en sentral del av DMSet, og du vil bli en del av et kollegium i et nytt og framtidsrettet helsetilbud.  

Brønnøysund er en naturskjønne plass på Helgelandskysten, plassert mellom fjell og hav. Byen har mye å by på og det er en rekke fritidsaktiviteter og naturopplevelser å velge mellom. Du finner Himmel Blå på Ylvingen, Verdensarvesenteret på Vega, Torghatten og de Syv Søstre bare en båttur unna. Brønnøy lufthavn setter deg i direkte forbindelse med Oslo, Trondheim og Bodø på kort tid og det byen har Hurtigruteanløp, ferje og hurtigbåter. Brønnøysund har fastlandsforbindelse. 

Er du nysgjerrig på vakre Helgeland og sykehuset vårt? Vi tar gjerne imot besøk og det er mulighet for å hospitere hos oss. 

Arbeidsoppgaver

Du vil jobbe dagtid på fødestuen og dialysen i Brønnøysund, hjemmevakter på kveld, natt og helg. Det kan også være behov for å assistere ved poliklinisk virksomhet i samarbeid med ambulerende leger.

Kvalifikasjoner

 • Du må være utdannet jordmor med norsk autorisasjon
 • Det er ønskelig at du har erfaring som jordmor
 • Om du har erfaring fra poliklinisk virksomhet er det et pluss
 • Du behersker norsk språk, både skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper

 • Du er trygg på deg selv og egen kunnskap
 • Du er ryddig og strukturert, selv om du er fleksibel og trives med å håndtere forskjellige arbeidsoppgaver
 • Du er er engasjert og har sterk faglig integritet. Du er motivert av arbeidet i et lokalsykehus
 • Du er en god lyttende samarbeidspartner både for pasienter og kolleger, samtidig som du evner å jobbe selvstendig. En lagspiller som er interessert i å lære

Personlig egnethet vil bli vektlagt

Vi tilbyr

 • Gunstige pensjons- og forsikringsordninger
 • Dedikerte kollegaer med høy faglig kompetanse
 • Lønn iht. gjeldende overenskomster og avtaler
 • Helgelandssykehuset er en IA-bedrift. Du vil komme til et inkluderende arbeidsmiljø med god takhøyde og stor romslighet. Her er det god plass til deg, og vi vil at du skal være med på å forme dette miljøet med din kompetanse og personlighet.
 • Mulighet for hospitering ved fødeavdelinger i Helgelandssykehuset og i andre helseforetak
 • Mulighet for å påvirke din arbeidshverdag. Mulighet for fleksible arbeidstidsløsninger ved behov, innenfor gjeldende regelverk.

Kontaktinformasjon

Louise Tjøsvoll, enhetsleder, 47904095, Karin.Louise.Tjosvoll@Helgelandssykehuset.no

Arbeidssted

Skules vei 13
8904 Brønnøysund

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Helgelandssykehuset HF

Referansenr.:4576964373
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 12.02.2023

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.