fbpx

Jente på 11 år søker miljøterapeut/ miljøarbeider på dagtid

Søknadsfrist: 1.12.2022
Arbeidsgiver: Mio BPA

Jeg er en livlig og glad jente på 11 år som på grunn av helseutfordringer trenger å ha en voksen i nærheten av meg hele døgnet, i tilfelle jeg trenger hjelp. Jeg er veldig glad i å høre på musikk, kose med dyrene våre, dra i badeland, på kino, gå på shopping- ja egentlig sånne ting som 10-åringer flest liker å holde på med! Jeg bor sammen med mamma, pappa, lillebror og våre firbeinte venner i Leirfjord.

Jeg har sammensatte utfordringer, som gjør at jeg trenger BPA for å få være så selvstendig som mulig, og for at mamma og pappa skal få lov til å bare være mammaen og pappaen min. Det er her kanskje nettopp DU kommer inn! Nå skal jeg få ha med meg BPA i skolen også.

For meg, og for oss som familie, er det viktig at du er pålitelig, tar selvstendig initiativ til aktiviteter både sammen med meg og til ting du kan gjøre mens jeg hviler meg. Mine helseutfordringer gjør at jeg innimellom er ganske sliten, så ofte trenger jeg å ha meg en pause eller tre i løpet av skoledagen. Siden vi bor sammen med to hunder og en katt, kan du ikke være allergisk om du skal jobbe her.

 

Stilling:

100 % stilling på dagtid i skolen og i hjemmet.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Hjelpe til med stell, og bistand med medisinske hjelpemidler
 • Følge meg opp i skolehverdagen og hjemme
 • Nært samarbeid med kontaktlærer/ skole
 • Tilrettelegging faglig og sosialt

 

Kvalifikasjoner:

 • Personlig egnethet og kjemi med oss som familie vektlegges.
 • Vi søker fortrinnsvis deg som er pedagog- men ovennevnte er viktigere
 • Førerkort klasse B
 • Fremlegge godkjent politiattest som ikke er eldre enn 3 måneder.
 • Positiv, pålitelig, omsorgsfull og pliktoppfyllende
 • Ansvarsbevisst og stabil
 • Fleksibel
 • Være en pådriver og ta initiativ i hverdagen
 • Gode norskkunnskaper er svært viktig

 

Intervju gjennomføres fortløpende, og vi ønsker å ansette så snart som mulig.

 

Mio BPA har store ambisjoner og skal levere Norges beste BPA tjenester. Det er viktig for oss å kunne gi våre kunder den aller beste tjenesten og være den beste arbeidsplassen for våre medarbeidere. MIO BPA er godkjent leverandør av BPA tjenester i ca. 100 norske kommuner og er en del av Konsernet Mio som er 100 prosent norskeid med erfaring fra 2001.

Vår visjon er «vi gir mennesker et bedre liv». Vi i Mio BPA jobber ut fra disse verdiene:
Respektfull – Vi er åpne og møter andre med vennlighet og forståelse. Alle vi møter skal føle seg sett, anerkjent for den de er og verdifulle.
Pålitelig – Vi er til å stole på og holder det vi lover. Vi opptrer på en måte som gir tillit og trygghet.
Modig – Vi utgjør en forskjell for hvert enkelt menneske vi møter. Vi gir mennesker et bedre liv og frihet til å leve slik de vil.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.