fbpx

Ildsjel søkes for Nestlederstilling

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Pizzabakeren Mo Sentrum

Pizzabakeren Mo Sentrum holder hus i Strandgata 3 og baker og serverer supergod pizza til pizzaelskere på Mo. Nå trenger vi en ny NESTLEDER(butikkansvarlig)

Som nestleder hos oss vil du ha et medansvar for drifts-, resultat- og personalansvar. Det rapporteres og jobbes tett med din overordnede driftsleder.

Du skal motivere de andre ansatte og sørge for at de trives på jobb. Vaktlister settes av deg og disse ses til å være bemannet ihht. behov. Vi er opptatt av kvalitet, så det å sikre at rutiner blir fulgt er en viktig del av jobben. Det samme er opplæring av nyansatte slik at de blir i stand til lage pizzaer så gode at kundene kommer igjen og igjen. Hovedoppgaver vil bestå i baking av dagens pizzabunner, forberedelser til kveldens salg, samt tilberedning av pizza for salg over disk og til utkjøring.

I tillegg får du selv boltre deg på kjøkkenet med ferske bunner, smaksrike ingredienser og ekte ost fra Tine. Du trenger ikke kokkeutdanning for å jobbe hos oss, men du bør helst elske å lage mat. Det er en fordel om du har ledererfaring, men det viktigste er at du er lærevillig. Vi lærer deg nemlig alt du trenger å kunne, og du får gjennomgå Pizzabakerens lederopplæring.

Du må tåle høyt tempo, for det blir heldigvis travelt hos oss rett som det er. Og så må du være vennlig og sosial, og forstå hva som skal til for at både ansatte og kunder skal trives rundt deg. Vi lager fersk pizza 7 dager/kvelder i uken, så du må kunne jobbe både dag, kveld og helg. Noen vil også ha pizzaen hjemkjørt, så du må ha sertifikat for bil.

Hos oss får du:

  • Kule kollegaer
  • Ryddige arbeidsforhold
  • Og ikke minst sjansen til å møte de mange pizzaelskerne på Mo!

Blir du glad i pizzahjertet ditt av å lese dette, gleder vi oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist er SNAREST !

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.