fbpx

Hyggelig atmosfære. God mat. Rause folk. Syns du det høres ut som det perfekte vertskap?

Søknadsfrist: Snarest
Arbeidsgiver: Tampen Drift AS

Da er det kanskje akkurat du som bør bli en del av vårt vennlige vertskap i Tampen Drift AS. Som vert hos oss vil du være med å legge til rette for at gjester og fastboende på Kvarøy får servert god mat og et opphold i rene, trivelige lokaler.

Som vert for Tampen Drift vil du være med å:

 • Drive kafè for øyas fastboende, gjester og turister

 • Drive kantinedrift og møtevertskap for øyas bedrifter

 • Sørge for renhold og trivsel i kafè og i et av øyas næringslivsbygg

Hvis du tar jobben hos oss kan vi love deg:

 • En blid og engasjert leder som setter pris på deg og dine innspill

 • Gode arbeidsforhold i et flunkende nytt og nøye gjennomtenkt kjøkken

 • Varierte arbeidsdager med både matlaging og rengjøring

 • Nyåpnet kafè med et lekkert interiør og vakre omgivelser

 • En tilværelse i et spennnende og koselig øysamfunn på vakre Helgeland

Siden du blir en del av våre viktige medarbeidere er det en selvfølge at lønn og vilkår er gode😊

Dette er den perfekte arbiedsplassen for deg som:

 • Er serviceinnstilt og glad i folk

 • Liker fleksible arbeidsdager

 • Har høy arbeidsmoral og liker å gå grundig til verks i alt du gjør

 • Kan tenke deg å bo på et lite sted og trives med det

Det er selvsagt en fordel for oss at du har tidligere erfaring med serviceyrket, matlaging eller rengjøring. Men; vi mener at alle kan lære. Kanskje har du et uoppdaget potensiale som får lov til å komme frem her hos oss?

Du har kanskje ikke hørt om Indre Kvarøy?

Indre Kvarøy er et spennende lokalsamfunn med 85 innbyggere. Selv om øya er lita, er det mye som skjer her. Butikken Kvarøy Handel sørger for at du har alt du trenger av dagligvarer. Her er post, barnehage og skole. Pub, spisested og ungdomslag sørger for gode møteplasser mellom naboer. Og ikke minst har har vi et variert næringsliv med både turisme, havbruk og fiskeri. I tillegg har vi en spennende industri som favner fra produksjon av laks og trapper, til tarechips og mikrogrønt.

Som du kanskje forstår er vi en kreativ og arbeidsglad gjeng som bor på Kvarøy. Så om du har en partner som har egen bedrift eller vil starte for seg selv, er Kvarøy rette stedet for dere. Her er både lokaler og kontorer til leie for de som ønsker å drive noe eget.

Du lurer kanksje på om øylivet er noe for deg?

Vel, har du behov for et roligere liv kan øylivet anbefales. Her lever du tett på naturopplevelser og på deg selv. Det er kanskje en klisjè å si at tiden har lavere puls her enn andre steder. Men det som er sant er at du bruker ikke store deler av dagen i å sitte i kollektivtrafikken; Alt er innen gangavstand, du trenger ikke bil engang!

Har du barn kan det være nyttig for deg å vite at barnehagen her ikke har venteliste. Og bonusen er at det tar maks ti minutter fra du har levert ungen i barnehagen, til du er fremme på jobb.

Om du syns det høres vel avslappende ut kan vi trøste deg med at nærmeste by er 2 timer unna. Både Mo i Rana, Sandnessjøen og Bodø har mye å by på om du vil ha deg en bytur inni mellom. Vi har daglige forbindelser til alle tre byene om det skulle friste med shopping og museer.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.