fbpx

Herøy kommune har inntil 4 ledige deltidsstillinger som brannkonstabel.

Søknadsfrist: 1.04.2023
Arbeidsgiver: Herøy kommune Teknisk enhet

Arbeidsoppgaver

Stillingene innebærer generell beredskapsplikt ved bæring av radioterminal – samt oppmøteplikt ved øvelser, brann/ulykker og andre akutte hendelser. Det er ønskelig at søkere bor og arbeider på sted som gjør det mulig å møte på brannstasjonen på Herøy innen 6 minutter. Den som tilsettes må ha dokumentert avklaring om deltagelse i brannvesen fra sin hovedarbeidsgiver.

 

Krav til kompetanse

Søkeren bør ha allsidige praktiske kunnskaper og ha interesse for brann- og redningsarbeid. Det stilles krav til å være fysisk og psykisk skikket for slik tjeneste.

 

Det er krav om førerkort klasse B, og ønskelig med klasse C samt kompetansebevis for utrykningskjøretøy.

 

Videre må den som blir tilsatt forplikte seg til å gjennomføre intern og ekstern utdanning som kommunen finner nødvendig, bl.a. opplæring for deltidsmannskaper. Kommunen dekker kostnadene til slik opplæring, samt lønn. Noen av de nye mannskapene vil også være aktuelle som røykdykkere.

 

Andre opplysninger

Ansettelse skjer på vanlig kommunale ansettelsesvilkår.

Lønn i hht. fastsatt avtale ved øvelser, pliktmessig bæring av radioterminal og utrykning.

 

De som blir tilsatt må kunne legge fram helseattest og politiattest av nyere dato. Nytilsatte må også gjennomføre en fysisk test som en del av godkjenningen.

 

Alle søkere tas med på offentlig søkerliste, jf. offentleglova § 3 jf. § 25. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra den, må begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres.

 

Herøy kommune har en samarbeidsavtale med Vefsn Brann og Redning som bl.a innebærer at de har den administrative og operative ledelsen av brann- og redningstjenesten i kommunen.

Link til søknadsskjema: Søk her

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.