fbpx

Helsesykepleier

Søknadsfrist: 29.05.2022
Arbeidsgiver: Helse- og sosialetaten, Lurøy kommune

Lurøy kommune er en liten kommune på Helgelandskysten med desentralisert bosetting. Helsestasjons- og skolehelsetjenesten er organisert under enhet barn og familie. Det er nært samarbeid mellom de ulike tjenestene, og kommunen har vedtatt en tverretatlig plan for det forebyggende og helsefremmende arbeidet. Det jobbes nå med å utvikle en samhandlingsmodell i kommunen, hvor det tas utgangspunkt i "Familiens hus", med en Lurøy-vri.

I Lurøy kommune har vi nå ledig en 100% stilling som helsesykepleier fra 01.08.2022. Helsesykepleier jobber innen hele spekteret, både ved helsestasjon og i skolehelsetjenesten. Ansvaret og friheten i jobben er stort, samtidig som oppgavene er omfattende og varierte. Det er totalt to stillinger i tjenesten. Tjenesten er spredt geografisk mellom øyer og innland, og fordelt på 5 (6) kretser. Ledende helsesykepleier har kontorsted i Aldersund krets. Den ledige stillingen har i utgangspunktet kontorsted på Onøy ved Rådhuset. Oppgavene fordeles mellom begge helsesykepleierne, og innebærer en god del reisevirksomhet mellom kretsene.

Arbeidsoppgaver

Alt arbeid som kommer inn under helsestasjon- og skolehelsetjenesten, med utgangspunkt i nasjonale veiledere. I tillegg vil du bli involvert i mange forebyggende ungdomsaktiviteter i kommunen som "Lev i lag" og "16.mai-arrangement". Du jobber også i ulike team, og har mange samarbeidspartnere.

Kvalifikasjoner

Offentlig godkjent sykepleier med videreutdanning som helsesykepleier. Dersom ingen helsesykepleiere søker, vurderes det at offentlig godkjent sykepleier kan tilsettes mot at de tar videreutdanning. 

Personlige egenskaper

  • Fleksibel.
  • Like å reise mellom de ulike kretsene ved hjelp av bil, samt hurtigbåt eller ferje, både vinter og sommer.
  • Jobbe selvstendig og samtidig kunne jobbe i team.
  • Flink til å lytte, veilede og formidle kunnskap på en god og forståelig måte.
  • Positiv og med engasjement for fagfeltet.

Vi tilbyr

Tilsettingsvilkår i henhold til gjeldende lover, tariffavtaler og kommunale regelverk

Lønn etter fast tariff, hvor sykepleiere i kommunen tilbys lønn tilsvarende full ansiennitet.

Interessante og utfordrende oppgaver, sammen med dyktige kollegaer, i en flott kystkommune i stadig utvikling.

Kommunen kan for tilflyttere dekke flytteutgifter etter gjeldende regler, samt være behjelpelig med å skaffe bolig og barnehageplass.

Kontaktinformasjon

Berit Harsvik Hauknes, Leder enhet barn og familie, 75091550/41277196, berit.hauknes@luroy.kommune.no

Arbeidssted

Onøyveien 14
8766 Lurøy

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Lurøy kommune

Referansenr.:4517175925
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 29.05.2022

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.