fbpx

Helsefagarbeider/Hjelpepleier 70% årsvikariat

Søknadsfrist: 17.08.2022
Arbeidsgiver: Nesna Sykehjem

Nesna kommune ligger sentralt på Helgeland, om lag 65 km fra Mo i Rana, 65 km fra Mosjøen og 32 km fra Sandnessjøen. Alle tre steder har flyplass. Vi har daglig anløp av hurtigruta og hurtigbåtforbindelse til Bodø. I kommunen bor det om lag 1700 aktive og engasjerte innbyggere.

Nesna sykehjem har ledig et vikariat i 70% stilling fra 01.09.2022. Arbeidstiden er hovedsakelig dag/aften med arbeid hver 3. helg. Arbeidsstedet er både på somatisk og skjermet enhet.

Fortrinnsrett for interne søkere vil bli tatt hensyn til ved ansettelsen. Ved eventuelt intern omrokkering kan det bli ledig annen stilling av samme type. Oppgi i søknaden hvis du ønsker å stå som søker på andre ledige stillinger.

Frist for å søke er 17.08.2022

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.