fbpx

Har du lyst til å jobbe på vakre og storslåtte Helgeland?

Søknadsfrist: 12.02.2023
Arbeidsgiver: Avdeling Helgeland

I Mattilsynet avdeling Helgeland har vi 27 dyktige og hyggelig medarbeidere som gleder seg til å bli kjent med en ny tekniker i kjøttkontrollen. Vi har ledig en 100% fast stilling som kjøttkontrolltekniker i seksjonen som jobber med landdyr og slakteri. Du blir en del av et team på 6 personer.
Team slakteri har hovedansvar for offentlige tilsynsoppgaver på Nortura sin fabrikk på Bjerka og for tilsyn og kjøttkontroll på en rekke småslakterier i avdelingen. Det slaktes rein, hjort og gris på småslakterier rundt om på Helgeland. Du vil ha kontorsted i Nortura Bjerka sine lokaler. Ellers er avdelingen geografisk spredt og har kontorsteder på Mo i Rana, Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund.

Når du begynner får du god opplæring av erfarne inspektører, og er du nyutdannet eller har liten erfaring med offentlig forvaltning er du velkommen som søker. Hvis du ikke er offentlig godkjent kontrolltekniker må du gjennomføre Mattilsynets kurs for dette når du begynner.

Helgeland har mye å tilby deg som ønsker mulighet til varierte fritidssysler innen kultur og friluftsliv. Er du spesielt glad i flott natur anbefaler vi deg å besøke nettstedet visithelgeland.com.

Litt mer om jobben:

Arbeidsoppgavene omfatter Mattilsynets oppgaver for kontrollteknikere i kjøttkontrollen. Dette innebærer oppgaver som kontroll av slakt, prøvetaking og tilsyn i slakteri og nedskjæringsavdelinger. Hovedsakelig er arbeidsoppgavene knyttet Nortura sin fabrikk på Bjerka men arbeid på andre slakterier i avdelingen er også aktuelt.

Arbeidstiden er på 7,5 timer med normal arbeidstid mellom kl 07.00 og kl 15.30. I hektiske perioder kan det bli tidligere oppstart og overtid enkelte ettermiddager. Det kan også bli aktuelt å arbeide noen få lørdager i løpet av året.

Andre oppgaver innen Mattilsynets forvaltningsområde kan bli tillagt stillingen ut ifra regionens samlede behov, og beredskapsmessige vurderinger og prioriteringer.

Arbeidet er i dag organisert i lokale fagteam som planlegger og gjennomfører arbeidet. Vi dekker et stort område, og bilkjøring, og noen ganger overnatting, er en del av arbeidshverdagen spesielt på høsten når det mye slakting. 

Vi søker deg som:

Har god rolleforståelse og kan gjøre fornuftige vurderinger i forvaltningen av regelverket
Kan kombinere samarbeid med det å jobbe selvstendig
Er god på å veilede og formidle
Er løsningsorientert
Er god på å prioritere og planlegge for å håndtere en hektisk arbeidshverdag

Personlige egenskaper

Relevant utdannelse eller bakgrunn for arbeid i kjøttkontrollen, for eksempel kan arbeidserfaring fra kjøtt- og næringsmiddelindustri være relevant.
Du må ha førerkort klasse B og vi har leasingbiler til disposisjon
Du må snakke godt norsk og ha god skriftlig fremstillingsevne. 

Vi tilbyr

Stillingen lønnes i kode 1498 Førsteinspektør, med årslønn fra kr 460 000 til kr 530 000 avhengig av kvalifikasjoner. For spesielt godt kvalifiserte søkere kan høyere avlønning vurderes

Trivelige arbeidskollegaer

Kompetansearbeidsplass i en region med unike muligheter for natur-, friluftsopplevelser og byliv.

Som ansatt i Staten nyter du godt av gunstige pensjons- og låneordninger i Statens Pensjonskasse. 

Kontaktinformasjon

Hege Osen, Avdelingssjef, 22778245
John Arne Elstrand Kjøllesdal, Seniorrådgiver, 22778408

Arbeidssted

Strandgata 10
8643 Bjerka

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Avdeling Helgeland

Referansenr.:4609524277
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 12.02.2023

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.