fbpx

Har du et øye for teknikk og systemer, og brenner for å skape en trygg arbeidshverdag i et spennende prosessmiljø?

Søknadsfrist: 5.02.2023
Arbeidsgiver: Celsa Armeringsstål AS

Da må du sjekke ut våre nye stillinger som Sikkerhetsteknikere i Celsa Armeringsstål!

Celsa Armeringsstål styrker selskapets utvikling, og er i ferd med å etablere to nye stillinger som Sikkerhetsteknikere i vårt valseverk og stålverk. Vi er på utkikk etter deg som er fremtidsrettet, er en pådriver innenfor HMS, samt ønsker å utføre daglige gjøremål innenfor sikkerhetsarbeid. Vi er en del av en kulturrik Celsa-familie som jobber på tvers av landegrenser og avdelinger, noe som gjør jobben enda mer spennende og innholdsrik. Du vil være en ressurs i hvert av verkene og en del av et team som dekker alle områdene innenfor HMS. Sammen med resten av organisasjonen vil du bidra til å styre stålet sikkert og trygt ut til våre kunder. Stillingene blir fysisk plassert i verkene.

Vi kan tilby deg en hektisk og lærerik hverdag hvor dagen ofte er over før den har begynt, og du får bidra til vår kontinuerlige utvikling og forbedring i organisasjonen. Du vil få muligheten til å jobbe med støtte, utarbeidelse og vedlikehold av sikkerhetsrelaterte rutiner og strategier, samt utøve praktiske forbedringer, analyser og rapporteringer.

For at du skal bli den rette for oss, ønsker vi at du:

  • har teknisk utdannelse innenfor fagfeltene prosess, mekanisk- eller elektrofag
  • har erfaring med HMS-arbeid
  • har praktisk forståelse og liker utøvelse av faget
  • er god på å bygge tillitt og skape gode relasjoner
  • har god teknisk forståelse, og har evne til å sette deg kjapt inn i nye systemer
  • har god kjennskap til relevante regelverk og standarder

Vi ser etter deg som:

Evner å arbeide både selvstendig og i samspill med andre. Du er flerfaglig, har gode kommunikasjonsferdigheter og er proaktiv. Du er oppsøkende og positiv til gode råd og tilbakemeldinger, samt at du kan dele egen erfaring med dine kollegaer for å lykkes sammen.

Vi verdsetter gode mellommenneskelige egenskaper, samt at du kan bidra til å skape et godt og trygt faglig miljø. Har du forståelse for prosjektorientert arbeid og leveranser er dette også en fordel.

Kan du i tillegg tilføye humor og stå-på-vilje, vil laget vårt bli komplett! Blir du en av oss, skal vi ta imot deg med åpne armer og ønske deg velkommen til vår #CelsaFamily. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser i en hektisk og utfordrende stilling for deg som ønsker å arbeide i en spennende og internasjonal bedrift.

Hvis du synes dette høres spennende ut, og du vil bli en del av vårt team må du søke innen 05.02.2023 . Merk søknad med <<begge verk>> eller presiser hvilket verk du evt. ønsker å søke til.

Har du spørsmål om stillingene kan du ta kontakt med POD-manager, Terje Ditlefsen på tlf: 970 42 099. Søknad sendes til hege.larsson@celsanordic.com.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.