fbpx

Haaland Mo AS ser nå etter en ny daglig leder som vil være med på en særdeles spennende periode i selskapets utvikling.

Søknadsfrist: 9.12.2022
Arbeidsgiver: Haaland Mo AS

DAGLIG LEDER

Dagens leder i Haaland Mo går over til andre spennende oppgaver i Haaland konsernet så derfor ser vi etter deg som ivrer etter å være en ny god leder for våre ansatte. Vi har et hjerte som banker for folkene og fagene våre, det ønsker vi at ditt hjerte også skal gjøre. Du er genuin, og skaper begeistring og entusiasme i organisasjonen. Du trigges av å skape resultater, og er en teambuilder med stor arbeidskapasitet og handlekraft.  

 

Positiv, løsningsorientert og seriøs er grunnverdier du deler og representerer. I tillegg til ha kontroll på daglig drift er du en visjonær som legger strategiske mål for å ta bedriften videre.  

Rana regionen er i en rivende utvikling og det er en spennende tid å overta daglig lederansvaret. Vi er involvert i flere prestisjeprosjekter og vår ordrereserve er stor. Dette gir muligheter for deg som ønsker en utfordrende rolle i en bransje og region hvor utviklingen er stor. For rett person vil dette gi mange muligheter, stor frihet og en unik mulighet til å sette preg på utviklingen av selskapet sammen med ledergruppen og konsernet. 

Vår historie er lang og innholdsrik. I tillegg til å fokus på intern utvikling så er vi levende opptatt av å være en aktiv bidragsyter i vårt lokalmiljø. Vi er stolt samarbeidspartner med Oda Tøndersen, en av norges råeste jenter innenfor motorcross, Verket festivalen og Rana FK for å nevne noen.    

Vi har et kontor klart til deg i ett av Ranas mest moderne kontorbygg med gode fasiliteter for både jobb og rekreasjon med treningsrom, badstuer og shuffelboard tilgjengelig.  Som ansatt i Haaland får du også tilgang til gode fasiliteter i våre firmaboliger i USA, Spania og Sverige.    

Kom å bli med på en spennende reise for en flott gjeng Haalandere 🙂 
 

Hvem er du? 
Vi ser etter deg som har erfaring med ledelse. Det er ønskelig med erfaring innen bygg og anleggsbransjen men dette er ikke et krav.  Du har et blikk for detaljer, er innovativ og foreslår gjerne nye idéer og løsninger, og er også åpen for å lære våre prosesser og systemer.  
 

 

Arbeidsoppgaver: 

 • Personalansvar 

 • Motiverende og profesjonell ledelse av selskapet gjennom aktiv utvikling av organisasjonen 

 • Oppfølging av økonomi (resultater iht. budsjett, kalkyler med mer) 

 • HMS/KS 

 • Bistå med salg- og markedsarbeid 

 • Overordnet ansvar for kompetanseutvikling, kvalitet og kundeopplevelser 

 

Den aktuelle kandidaten tror vi sitter med denne kompetansen og erfaringen: 

 • Ledererfaring med personal- og resultatansvar  

 • Høyere utdanning, gjerne innen tekniske og/eller økonomiske fag 

 • Kommersiell erfaring og god driftsforståelse 

 • Kjennskap til samme eller tilliggende bransje kan være fordelaktig, men ikke et krav 

 • Gjennomslagskraft og evne til å få folk med deg 

 • Målrettet med strukturert arbeidsmetodikk 

 • Gode datakunnskaper 

 • God på kommunikasjon på Norsk samt at engelsk også er en fordel.  

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.