fbpx

Gummitekniker

Søknadsfrist: 11.04.2023
Arbeidsgiver: Rana Gruber

 

Har du lekt med tanken på å prøve noe nytt? Kanskje prøve en jobb innenfor industrien? Eller er du en av få som har gummiteknisk kompetanse? Da har vi på Rana Gruber gode nyheter! Vi søker nå gummiteknikere til vår gummiavdeling.

Gummiavdelingen er et team på 4 og er en del av vedlikeholdsavdelingen til Rana Gruber – lokalisert i Vika. Blir du en del av teamet er du med på Rana Grubers reise mot å bli verdens første C02-nøytrale mineralprodusent og en del av spydspissen inn i det grønne skiftet.

 

Denne stillingen kan du søke på med hvilken som helst bakgrunn. Opplæring vil uansett bli gitt, og du vil få muligheten til å ta vårt interne fagbrev innen gummitekniske fag. Rana Gruber setter sikkerheten først, så av sikkerhetshensyn vil det være en fordel med tidligere erfaring fra industrien. Dersom du ikke har erfaring fra tidligere skal du ikke la dette stoppe deg fra å søke! Vi vil sørge for utvidet HMS-kurs som en del av vår onboarding.

Som gummitekniker vil du arbeide med rehabilitering og produksjon av utstyr, gummiering av nye komponenter, vedlikehold og arbeid med spennende materialer og kompositter. Avdelingen står foran et moderniseringsarbeid der det skal ses nærmere på effektivisering av arbeidsmetoder og arbeidsprosesser. Det har skjedd mye på materialfronten de siste årene som har et potensial som teamet er i gang med å kartlegge. Selv med modernisering vil stillingen som gummitekniker fremdeles karakteriseres som fysisk arbeid.

 

Flere grunner til å jobbe i Rana Gruber:

• Konkurransedyktige lønnsvilkår med gode pensjons- og forsikringsordninger
• Å jobbe i en bedrift med godt og inkluderende arbeidsmiljø
• Et ordnet ansettelsesforhold i en bedrift med lange tradisjoner for godt samarbeid med fagforeningene
• Toppmoderne utstyr
• Bonusavtale for alle ansatte 
• Å få jobbe i en bedrift som har strategiske målsetninger innenfor mangfold og kjønnsbalanse i arbeidslivet
• Tilgang til bedriftens to moderne treningsrom
• En svært spennende arbeidshverdag, med høyt tempo og stor variasjon
• Å få være med på med på et lag som tar gruvedriften inn i fremtiden med ny teknologi
• Vi har et godt etablert bedriftsidrettslag, med mange forskjellige aktiviteter og ønske om å få samlet flere av våre ansatte også på fritiden
• Bedriften har egen velferdsgruppe

 

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.