fbpx

Ferievikarer Helse og omsorg

Søknadsfrist: 29.05.2022
Arbeidsgiver: Vefsn kommune Miljøterapitjenesten

Ferievikarer til Enhet for sykehjemstjenester, Enhet for hjemmetjenester, Miljøterapitjenesten 

De ansatte ved Enhet for sykehjemstjenesten, Enhet for hjemmetjenester og Miljøterapitjenesten skal avvikle ferie i ukene 25 – 31 (32) og vi trenger noen få vikarer til for sommeren ved alle enhetene.

De som har anledning til å jobbe 6 uker sammenhengende i ferieperioden vil bli foretrukket ved inntak og vil få en ekstra lønnskompensasjon på kr 10 000,-.

Sykehjemstjenesten består av avdelingene:

Korttidsavdelingen, Solina, Miljøtunet, Natt, Nyrudskogen, Parkstuo og Fredlundskogen.

For dere som søker jobb ved avd Fredlundskogen ber vi dere være obs hvis dere skulle ha allergier. Fredlundskogen skal være et hjem der dagene inneholder kontakt med planter og dyr

Miljøterapitjenesten består av avdelingene:

Omsorgboliger med heldøgns bemanning og har følgende avdelinger:

Harton Furøs gate 25, Dr. Ravns veg, Harton Furøsgt.12/Nermovegen, Heggvegen, Helga Viks veg/Alfheimgata og Villavegen.

Enhet for hjemmetjenester består av avdelingene:

Her trenger vi flere som kan tenke seg til å jobbe natt.

Skjervengan bo og servicesenter (bemannede omsorgsboliger)- Hjemmetjenesten parken (bemannede omsorgsboliger Torolfsgt. 7)- Hjemmetjenesten sentrum (byflata)- Hjemmetjenesten nord (nordre del av sentrum, Kulstadlia og nordkommunen)- Hjemmetjenesten sør (søndre del av kommunen)- Hjemmetjenesten natt (PBS, SBS og hjemmetjenester på natt for hele kommunen)

Ønskede kvalifikasjoner

Vi søker fortrinnsvis etter off. godkjente sykepleiere og helsefagarbeider, og studenter innen helse- og sosialfaglige studieretninger. Om du i gang med helsefaglig utdanning, er dette en unik mulighet til å tilegne seg verdifull kompetanse og praksis. Andre med og uten praksis fra pleie og omsorg er også velkommen til å søke.

Vi tilbyr

Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter

Faglig og positivt arbeidsmiljø

Lønnsvilkår

Lønn ihht gjeldende tariff, kompetanse og ansiennitet

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju. Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger.

Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link til søknadsskjema: Send søknad

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.