fbpx

Faste bistandsadvokater – Helgeland tingrett og Hålogaland lagmannsrett

Søknadsfrist: 15.08.2022
Arbeidsgiver: Helgeland tingrett

Om stillingen

Det blir ledig to verv som faste bistandsadvokater, ett verv ved Helgeland tingrett, rettssted Mo i Rana og Hålogaland lagmannsrett, og ett verv som fast bistandsadvokat ved Helgeland tingrett, rettssted Sandnessjøen og Hålogaland lagmannsrett. Bistandsadvokatene knyttes til rettskretsen, og vervet omfatter oppdrag for begge rettsinstanser.

Vervet er personlige og innebærer plikt til å inngå i turnusordningen for faste bistandsadvokater ved Helgeland tingrett og Hålogaland lagmannsrett, også i ferieperioder.

Antakelsen av fast bistandsadvokat skjer på åremål for 6 år med adgang til gjenoppnevning. Gjenoppnevning ut over én periode kan bare skje når særlige grunner tilsier det. For vervet gjelder en gjensidig oppsigelsesfrist på 3 måneder. Øvre aldersgrense for faste bistandsadvokater er 70 år.

Det legges vekt på relevant praksis, faglige kvalifikasjoner og personlig egnethet. Det legges også vekt på om søkerne har kontorsted i rettskretsen. Innenfor nevnte rammer blir det sett hen til kjønnsmessig balanse. Generell informasjon til søkerne finnes på www.domstol.no. 

Spørsmål vedrørende vervet kan rettes til tingretten ved sorenskriver Rolf Selfors, telefon 75 43 17 40.

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes elektronisk via jobbnorge.no "Søk denne stilling" på denne siden. 

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.