fbpx

Farmasøyt med fagansvar

Søknadsfrist: 15.08.2022
Arbeidsgiver: Apotek 1 Rana

Er du farmasøyt med spesiell interesse for farmasøytiske tjenester?
Nå tilbyr Apotek 1 Rana en farmasøytstilling litt utenom det vanlige!

Kunne du tenke deg å jobbe som farmasøyt med et særskilt ansvar for fag og fagutvikling? En rolle der en viktig del av arbeidet ditt vil være å bidra til kompetanseheving blant kolleger i apoteket ditt og regionen din?

Apotek 1 Rana tilbyr nå en spennende nyopprettet stilling der du får muligheten til kombinere apotekfarmasøytjobben med rollen som fagutvikler i regionen. I denne spennende og spesielle stillingen får du faktisk anledning til å vie omlag halvparten av din tid til nettopp fag, opplæring og utvikling og du vil få stor påvirkningsgrad på egne arbeidsoppgaver ut ifra ditt interessefelt.

Litt om stillingen:

 • 40-50% av stillingen vil være viet fagutvikling og du vil være fagansvarlig på apoteket og opp mot kommunen
 • gjennomføring og opplæring av kollegaer innen tjenester i apoteket
 • arbeid med kompetanseheving av farmasøyter og teknikere i regionen innen ulike fagtemaer gjennom faglige møter
 • 50-60 % av stillingen omfatter apotekfarmasøytisk jobb med kontroll av leveranser til profesjonelle og private sluttbrukere
 • behovskartlegging og veiledning til kunder både i apoteket og over telefon
 • vaksinering
 • tjenestefarmasøyt 

Litt om apoteket:

Vi har et veletablert apotek med mange ulike arbeidsoppgaver, noe som gir en variert arbeidshverdag med faglige utfordringer. I tillegg til vår hovedoppgave som er kundebehandling i direktereseptur og selvvalg har vi leveranser til sykehjem, hjemmesykepleie og andre profesjonelle sluttbrukere (tannleger, veterinærer o.l.), medisinutsalg, skipsmedisin samt LAR-utlevering, forsendelse og multidose.

Vi er 3 farmasøyter og 6 apotekteknikere, og vi har et svært godt arbeidsmiljø. Apoteket har familievennlige åpningstider med dagstidturnus.

Åpningstider: Hverdager: 08.30 – 17.00, lørdager: 09.30 – 15.00

Tiltredelse: Etter avtale.

Beliggenhet/Transport:
Apoteket ligger i sentrum av Mo i Rana. Mo i Rana ligger midt i Norge i Nordland fylke. Les gjerne mer om Mo i Rana her: www.rana.kommune.no. Apoteket ligger rett i nærheten av togstasjonen og Nordlandsbanen har avganger mot nord/sør daglig. Mo i Rana flyplass, Røsvoll har avganger til blant annet Bodø og Trondheim daglig. Det tar ca 15 min å kjøre til flyplassen.

Kvalifikasjoner

 • norsk autorisasjon som reseptar- eller provisorfarmasøyt
 • gode norskkunnskaper er helt avgjørende for forsvarlig kundebehandling i apotek. Søkere som har annet morsmål enn norsk, svensk eller dansk, og som ikke har fullført norskspråklig videregående skole, må minimum ha bestått Bergenstesten, eller annen norsktest på B2 nivå. Dokumentasjon må vedlegges søknaden.

Personlige egenskaper vi ser etter

 • vi ønsker oss en medarbeider som er glad i faget og kundemøter
 • du er positiv og serviceinnstilt
 • du har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • du har evne til å jobbe selvstendig

Dette kan vi tilby deg

 • et godt arbeidsmiljø
 • dagstidturnus med familievennlige åpningstider
 • en rekke kompetansehevende tiltak til våre medarbeidere
 • en spennende og utfordrende jobb i et selskap med god økonomi og sterk vekst
 • jobb i en kjede med ambisjoner – i flere år har Apotek 1 blitt kåret til bransjevinner i Norsk kundebarometer og har de mest fornøyde kundene
 • en arbeidsgiver som tar et tydelig samfunnsansvar innen omsorg og helse- vi samarbeider med Røde Kors for å styrke Røde Kors sitt humanitære arbeid lokalt 

Lyst til å bli en av oss?

Vi hører gjerne fra deg. I stedet for å laste opp søknadsbrev, ønsker vi at du svarer på noen spørsmål i søkeskjemaet og laster opp din CV.  Har du mye på hjertet, må du gjerne skrive utfyllende på våre spørsmål.

Apotek 1 ønsker medarbeidere med ulik bakgrunn, kjønn, alder, livssituasjon og perspektiver, slik at vi kan levere enda bedre tjenester og produkter til våre medarbeidere og kunder.
Dersom du har spesielle behov som krever en form for tilpasning under ansettelsesprosessen, vennligst gi oss beskjed på forhånd. Dette kan gjøres ved å ta kontakt med rekrutterende leder.

Søknadsfrist:
Snarest, søknader behandles fortløpende.

NB! Opplever du problemer med å søke på våre stillinger og benytter Internett Explorer eller Edge? Prøv en annen nettleser.

Kontaktperson:

Berit Djønne, apoteker, 414 31 379

Søk på stillingen ved å klikke på “Søk på stilling” knappen på høyre side.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.