fbpx

Er du serviceinnstilt og liker å jobbe med tall? Er du i tillegg ærlig, ydmyk og strukturert?

Søknadsfrist: 5.02.2023
Arbeidsgiver: Celsa Armeringsstål AS

Da må du sjekke ut vår stilling som regnskapsmedarbeider i Celsa Armeringsstål!

Vi er på utkikk etter en engasjert og effektiv medarbeider, som ønsker en variert arbeidshverdag innenfor vår regnskapsavdeling. Du vil være en ressurs for de som trenger deg, og du vil bli en del av et team som dekker alle områdene innenfor regnskap og økonomi, og sammen med resten av organisasjonen skal vi styre stålet sikkert og trygt ut til kundene våre.

Vi kan tilby deg en hektisk og lærerik hverdag, hvor du vil få muligheten til å jobbe med blant annet fakturabehandling, bank- og betalingstransaksjoner, regnskap, avgift, internkontroll mm.

Du vil få muligheten til å arbeide med forbedringsarbeid og bidra til at vi kan utvikle oss sammen mot mer effektive løsninger! Dine fremtidige kollegaer er faglig dyktig og har høy kompetanse, og de ønsker å bidra med å gjøre deg sterkere både faglig og personlig. Vi blir gode sammen!

**Hvem er du?**Du er nøyaktig, strukturert og selvstendig,og du tar initiativ til endringer og forbedringer slik at vi kan utvikle oss sammen mot mer effektive løsninger! Du evner å se helheten, både på tvers av avdelingsgrenser og prosesser, og du har god økonomisk forståelse. Vi verdsetter gode kommunikasjonsferdigheter, både muntlig og skriftlig, og kommuniserer godt på både norsk og engelsk.

For at du skal bli den rette for oss, ønsker vi at du:

  • har bachelor innenfor regnskap og revisjon, økonomi og ledelse
  • har relevant erfaring innenfor regnskap
  • god teknisk forståelse og har evne til å sette deg kjapt inn i nye systemer
  • er nøyaktig, strukturert og tar initiativ til endringer og forbedringer
  • mestrer Microsoft Office og har gode excelferdigheter, fordel med erfaring fra SAP

Kan du i tillegg tilføye humor og stå-på-vilje, passer du godt inn hos oss! Blir du en av oss, skal vi ta imot deg med åpne armer og ønske deg velkommen til vår #CelsaFamily. Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser i en hektisk og utfordrende stilling for deg som ønsker å arbeide i en spennende og internasjonal bedrift.

Hvis du synes dette høres spennende ut, og du vil bli en del av vårt team må du søke innen 05.02.2023 . Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Account manager, Ivar Lund på tlf: +47 91 64 08 57 . Søknad sendes til hege.larsson@celsanordic.com.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.