fbpx
Foto: Simon Fossheim/Visit Helgeland

Er du Lurøy kommunes nye HR- og Kvalitetsleder?

Søknadsfrist: 13.02.2023
Arbeidsgiver: Lurøy kommune

Lurøy kommune har ledig nyopprettet 100% stilling som HR- og kvalitetsleder.
Lurøy kommune er i gang med flere spennende utviklingsprosesser, og vi står foran store endringer i årene som kommer. Lurøy kommune har ca. 240 ansatte, hvor medarbeidernes kompetanse er en nøkkelfaktor.

Vår ambisjon er at Lurøy kommune skal være en attraktiv arbeidsgiver som utvikler gode og helsefremmende arbeidsplasser, og gode tjenester for kommunens innbyggere.

Her vil du få et spesielt ansvar for å drive personalarbeid, med fokus på bemanning og rekruttering, samt tiltak for å utvikle og beholde arbeidstakere. HR- og kvalitetsleder vil ha ansvaret for kommunens markedsføring, utvikling og kvalitetsarbeid

HR- og kvalitetsleder rapporterer direkte til kommunedirektør. Stillingen inngår i kommunedirektørens lederteam og har en sentral rolle i den strategiske utviklingen av kommunen og lokalsamfunnet. Vi søker derfor en leder som fremstår som samlende og fleksibel, løsnings- og utviklingsorientert.

Sjekk ut videoen om Lurøy kommune:

 

Gå til stillingen 

Søknadsfrist 13.02.2023

 

Foto: Simon Fossheim, Visit Helgeland

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.