fbpx

Enhet for hjemmetjeneste avdeling natt-tjenesten

Søknadsfrist: 12.02.2023
Arbeidsgiver: Vefsn kommune Nattjenester hjemmetjenester

Enhet for hjemmetjenester består av til sammen 6 avdelinger, avdeling natt er en av avdelingene. Det er 3 geografiske soner/ avdelinger, Nord, Sør og Sentrum, som er «ute på hjul», samt to bemannede omsorgsboliger Parken bo og servicesenter og Skjervengan bo og servicesenter. 

Formålet for enheten er å sikre helhetlige og likeverdige tjenester og å bidra til at brukerne mestrer hverdagen sin og kan leve et trygt, meningsfylt og mest mulig selvstendig liv i sitt eget hjem. Hos oss får du utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i en virksomhet som er i utvikling, og hvor muligheten til å påvirke er stor. Du får hyggelige kollegaer med stort engasjement for fag, tjeneste og personalutvikling. Ansatte i avdeling natt-tjenesten skal ivareta de som har behov for pleie- og omsorgstjenester i hjemmet, på en faglig forsvarlig og omsorgsfull måte om natten. I tillegg yter de pr tiden tjenester til sykehjemsavdelinga Parkstuo, som er en alderspsykiatrisk avdeling.

Vi har ledig 100 % stilling som avdelingsleder for natt-tjenesten. Stillingen innebærer 50 % lederressurs og 50 % i turnus på natt.

Er du vår nye leder, som kan organisere, koordinere og lede den daglige og nattlige aktiviteten i avdelingen?

Arbeidstid og arbeidssted:
Arbeidstid er turnus (35,5 timer) med fordeling 50 % dagtid og 50 % turnus på natt. I lederstillingen vil kontorsted være Parken bo- og servicesenter.

Lederstillingen innebærer blant annet å:

 • Ivareta fag-, personal- og økonomiansvar i avdelingen
 • Sikre fokus på mestring og aktivitet for å bevare og forbedre den enkelte brukers ressurs
 • Legge til rette for godt samarbeid med brukere og pårørende
 • Utvikle en god organisasjonskultur i avdelingen, med fokus på samarbeid og opplæring
 • Sikre fagutvikling og oppfølging av hjemmesykepleietjenester

Arbeidsoppgaver i turnus:

 • Arbeidsoppgavene i turnus legges opp etter hvilken utdanning-/bakgrunn du har. Om det er sykepleier eller helsefagarbeider.

Vi ser etter deg som har denne profilen:

 • Du er fortrinnsvis utdannet sykepleier – gjerne med videreutdanning innen ledelse. Er du en erfaren helsefagarbeider med lederkompetanse/ / ledererfaring, er du også velkommen til å søke.
 • Du har relevant arbeidserfaring og erfaring med å ha en ledende rolle
 • Du har erfaring innen endring og omstilling

Vi legger stor vekt på at du har personlige kompetanse som passer til lederrollen. I tillegg til integritet og gode samarbeidsevner ser vi etter deg som har disse egenskapene:

 • Nytenkende, løsnings- og utviklingsorientert
 • Analytisk og strategisk
 • Relasjonsskapende og gode samarbeidsevner
 • Evne til å samhandle og involvere
 • Evne til å beslutte og gjennomføre
 • Evne til å delegere, ansvarliggjøre og motivere
 • Personlig egnethet for stillingen vil bli vektlagt

Det bes oppgis minst to refersanser i søknaden.

Vi tilbyr

Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Stimulerende og spennende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter

Faglig og positivt arbeidsmiljø

Lønnsvilkår

Lønn etter avtale

For stillinger i Vefsn kommune

Vefsn kommune benytter elektronisk søknad, og vi ønsker at søkere på våre stillinger bruker dette via våre internettsider: www.vefsn.kommune.no. Bekreftede kopier av vitnemål og attester vedlegges elektronisk eventuelt bringes med til intervju.

Ansettelse i kommunen skjer på de vilkår som til enhver tid går frem av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Kvalifiserte arbeidstakere med fortrinnsrett etter hovedtariffavtalens og arbeidsmiljølovens bestemmelser vil kunne gå foran eksterne søkere. Kvalifiserte søkere uansett alder, funksjonsnedsettelse eller kulturell bakgrunn oppfordres til å søke våre ledige stillinger. Søkerlister blir offentliggjort. Ved tilsetting i enkelte stillinger må det legges fram tilfredsstillende helse- og politiattest (gjelder hovedsakelig stillinger innen helse og oppvekst).

Link til søknadsskjema: Søk her

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.