fbpx

Eiendomsmegler i Kirkenes/Sør-Varanger kommune!

Søknadsfrist: 1.06.2023
Arbeidsgiver: Aktiv Eiendomsmegling avd. Kirkenes

Elsker du jakt, fiske, friluftsliv, vakker natur og digger Finnmarksdialekten?

Ønsker du å kombinere kremmerånd, pågangsmot og i tillegg selge eiendom?

Har du utdannelse som Megler, er overgangsmegler eller alternativt fullmektig, så må du kansje pakke kofferten å reise nordover, for å oppleve ett eventyr.

Etter oppstart i 2020 her på Mo I Rana, så har vi i løpet av kort tid, skapt gode resultater og fått høy tillit hos våre kunder!

Vi vokser kontrollert, er nå klar for å finne en nøkkelperson i Kirkenes som kan skape verdier på egne vegne og for fellesskapet. Hos oss er vi opptatt av faglig utvikling, og ikke minst ha det gøy på jobb.

I et boligmarked som Kirkenes er lokalkunnskap viktig, og vi tror derfor at du enten allerede er bosatt her eller kan tenke deg å flytte hit.

På vårt kontor og i Aktiv-kjeden får du anledning til å jobbe med, samarbeide med og konkurrere med noen av bransjens beste fagfolk. Her får du muligheten til å bli en viktig spiller på et vinnerlag — med mål om felles seirer for selger og kjøper.

Aktiv Eiendomsmegling er en kjede i vekst og i 2020 har vi over 80 kontorer i Norge. Som megler i Aktiv får du både gode utviklingsmuligheter og karrieremuligheter. Hos oss heier vi på hverandre og det preger hele vår kultur.

Vi dyrker en kultur hvor din mening teller og at man blir lyttet til. Samtidig har vi forventninger til deg: Du har prestasjoner å vise til og du vet at det å være best krever innsats og tid — og kontinuerlig forbedring. Du er selvstendig og forstår hva det innebærer å ha ansvaret for egen portefølje.

I Aktiv har vi også gode støttesystemer og verktøy. Det setter deg i stand til å bruke tiden din på det du er god på; faget og fornøyde kunder. Vi søker deg som får ting til skje og som har konkurranseinstinktet i orden.

Bli med på vårt vinnerlag, ta kontakt i dag.

Vi tar deg videre!

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.