fbpx
Laksemerde på Havet

Driftsoperatører til Vega

Søknadsfrist: 25.09.2022
Arbeidsgiver: Nova Sea AS

Vi ser etter deg som har oppriktig interesse for oppdrett, kompetanse til å utføre arbeidet og som ønsker å bidra til en trygg, trivelig og utviklende arbeidshverdag i all slags vær. Ikke minst deler du våre verdier; lokal, ansvarlig, kompetent og stolt.

Stillingen som driftsoperatør har 1/1-turnus, og som hovedregel vil du ha tilhørighet til én av de to lokalitetene Igerøy og Skogsholmen. Vega sjøfarm er en del av Nova Sea-konsernet og avdelingen består av ti driftsoperatører, tre lærlinger, seks kamerafôrere og driftsleder.

Dette gjør vi på arbeid
– Daglig stell og fôring av laks
– Vedlikehold og ettersyn av produksjonsutstyr
– Rapportering av produksjons- og helsestatus

Hos oss har driftsoperatører ofte
– Fagbrev i akvakultur og/eller
– Relevant erfaring og kompetanse
– Erfaring fra båtføring
– Teknisk og mekanisk kompetanse
– Svært god evne til å kommunisere på norsk
– Evne til å sette seg inn i og bruke IT-systemer

De som trives best hos oss er
– Flinke til å se sine kollegaer og bidra til godt samhold og samarbeid
– Villige til å ta ansvar og prioritere riktig, også i perioder med høy arbeidsbelastning
– Interessert i å lære, utforske og forbedre

Nova Sea og Vega sjøfarm legger stor vekt på helse, miljø og sikkerhet. Derfor er positive og gjennomtenkte sikkerhetsholdninger, samt høy grad av ansvarsbevissthet egenskaper vi verdsetter høyt

Hva vi tilbyr?
– Konkurransedyktige betingelser
– Svært gode forsikrings- og pensjonsordninger
– Pendlerbolig på Vega, ved behov
– Stillingen har 1/1-turnus (syv dager på, syv dager fri)

Vi ønsker mennesker med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver velkommen til å søke stillingen.

Pssst! Du trenger ikke å skrive jobbsøknad for å søke på denne stillingen.
Last opp kun CV, og svar på noen spørsmål.

Om arbeidsgiveren
Nova Sea AS er en av de største nordnorske produsentene av oppdrettslaks. Vi har oppdrettsanlegg og dyktige, engasjerte ansatte langs hele Helgelandskysten, fra Vega i sør til Gildeskål i nord.  Vårt hovedkontor og slakteri er på Lovund. Menneskene er Nova Seas viktigste ressurs og øverste prioritet. Vi har et stort samfunnsansvar som matprodusent, og leverer hver dag laks tilsvarende 770 000 måltider. Vi tar vår rolle i Helgelands lokalsamfunn på største alvor, og gir tilbake ved å støtte lokale tiltak og engasjement.

Konsernet består av Nova Sea AS, Helgeland Smolt AS, Nova Sea Aquaservice AS, Nova Master AS, Djupvatn AS, samt de tilsluttede selskapene Tomma Laks AS og Vega Sjøfarm AS, totalt ca. 300 ansatte. Nova Sea AS håndterer den administrative oppfølgingen av selskapene. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til servering av laks i restaurant. Alle Nova Sea sine aktiviteter skal styres etter prinsippet om en bærekraftig utvikling.

 

Foto: Nova Sea AS

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.