fbpx

Driftscontroller

Søknadsfrist: 3.02.2023
Arbeidsgiver: Connect Bus Nord AS

Vi søker en ansvarsbevisst, målrettet og motivert driftscontroller til Connect Bus Nord AS (tidligere Torghatten Buss). Stillingen vil inngå i selskapets administrative ledelse, ha kontorsted i Brønnøysund og rapporterer til daglig leder. Som driftscontroller vil du være involvert i alle aspekter rundt regnskap og økonomi – og være ledergruppens fremste ressursperson ved økonomiske problemstillinger. Selskapet er i vekst og du må ha et ønske om å videreutvikle deg sammen med selskapet. Konsernet består av flere økonomiressurser og man kan forvente et tett samarbeid mellom selskapene mtp. fagkompetansebygging og egen utvikling.

Ansvarsoppgaver:

Budsjett og resultatansvar

Anbudsarbeid

Løpende økonomisk rapportering og analyse, herunder saksdokumenter til ledelse

Oppfølging av de ulike driftssteder med regnskap og måltall

Videreutvikle samarbeid med leverandør av regnskap og lønn

Oppfølging av kontraktsinntekter

Regnskapsrapportering for vår virksomhet i Nord-Norge

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ser etter en selvstendig og målrettet Driftscontroller med gode samarbeidsevner og velutviklede analytiske egenskaper. Det er ønskelig med minimum 3 års erfaring fra tilsvarende stilling.  Det vil være fordelaktig med erfaring med Power BI, for å utarbeide rapporter, analyser og komme med forbedringsforslag. Videre generell god IT-kompetanse.

Relevant utdannelse for stillingen er bachelor/mastergrad, men manglende formell kompetanse kan kompenseres med relevant erfaring. Vi ser gjerne at du har relevant erfaringmed økonomi og ledelse, primært innen transportsektoren.

Vi kan tilby:

Konkurransedyktige betingelser

Utviklingsmuligheter og karrieremuligheter

Spennende utfordringer med flotte og dyktige kollegaer

Være med i fagmiljøet i et større nordisk transportkonsern

Som del av et stort transportkonsern vil du ha gode muligheter til åpåvirke egen utvikling

Connect Bus Nord AS blir I løpet av året en del av Connect Bus Norge AS. Dette selskapet blir organisert i en Distriktsdivisjon og en Citydivisjon. Distriktsdivisjonen blir ansvarlig for all distriktstrafikk samt trafikk i små og mellomstore byer. Videre våre fem verksteder. Stillingen vil primært bli knyttet til vår virksomhet i Nord-Norge.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.