fbpx

Barnehagelærer i Leland barnehage – fast 100 % stilling

Søknadsfrist: 27.11.2022
Arbeidsgiver: Leirfjord kommune Oppvekst - barnehage

Ingress

Fra 1. desember 2022 er det ledig 100 % fast stilling som barnehagelærer i Leland barnehage, Leirfjord kommune. Leland barnehage er en 9 avdelings barnehage med totalt 154 plasser.

Leirfjord kommunes barnehager gir et kvalitativt godt tilbud. Vi har reflekterte ansatte som arbeider i tråd med rammeplanens innhold og organiserer et godt pedagogisk arbeid for barna. Barnehagene og skolen i Leirfjord samarbeider tett og deltar i forsknings- og utviklingsprosjektet «God opplæring for alle». Tidlig innsats er en viktig del av barnehagens innhold og vi arbeider blant annet systematisk med å legge til rette for et godt språkmiljø.

Leirfjord kommune har målsetting om at 2/3 av avdelingspersonalet skal være pedagoger. Leland barnehage har i tillegg to spesialpedagoger knyttet til det daglige arbeidet med barna.

Arbeid med små barn er svært givende og kan være både fysisk og psykisk krevende. Det er viktig at du har et positivt syn på barn, finner glede i å by på ditt engasjement, og selv vurderer din helse opp mot arbeidsoppgaver dersom du vurderer å søke arbeid hos oss.

 

Barna ønsker seg en voksen som:

–       inkluderer og får alle til å mestre!

–       har godt humør og kan finne gleden i små øyeblikk i hverdagen!

–       de kan snakke med om det de har på hjertet!

–       skjønner gleden av å leke i bekken og gi himmelfart i dissa!

 

Vi ansatte forventer og verdsetter at du:

–          vil være med i fellesskapet, videreutvikle barnehagen og bidra med ny kunnskap og nye idèer.

–          er opptatt av kvaliteten i det daglige arbeidet med barna.

–          er glad, omsorgsfull og byr på deg selv.

–          er tilstedeværende og legger til rette for lek og utvikling.

–          reflekterer over egen praksis og evner å ta imot veiledning.

–          har pågangsmot og arbeidsglede.

 

Krav til kompetanse

Godkjent 3-årig barnehagelærer.

 

 

Intervju og referanser vil vektlegges i ansettelsesforholdet. 

Personlig egnethet vektlegges sterkt.

Det må framlegges politiattest før ansettelse 

Vi ønsker et arbeidsmiljø preget av mangfold, og at våre ansatt skal gjenspeile befolkningen forøvrig.  Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, eller minoritetsbakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det. Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Link til søknadsskjema: Søk her

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.