fbpx

Avdelingssjef

Søknadsfrist: 30.05.2022
Arbeidsgiver: Region Nord

Mattilsynet sitt oppdrag er å sikre forbrukere trygg mat og trygt drikkevann. Vi skal fremme plante-, fiske-, og dyrehelse, etisk forsvarlig hold av fisk og landdyr, miljøvennlig produksjon og innenfor rammen av disse målene, bidra til verdiskapning. Vi utarbeider forslag til, forvalte og veilede om regelverk, føre risikobasert offentlig kontroll og tilsyn, formidle informasjon og kunnskap, og ha beredskap. 

Arbeidsoppgaver

Mattilsynet er i stadig endring, og du må la deg inspirere av vårt samfunnsoppdrag og våre verdier som er åpen, kompetent, løsningsorientert og tydelig. Samtidig må du sammen med øvrige i ansatte i Mattilsynet være en pådriver for økt digitalisering av våre oppgaver. Det viktigste er at du skal bidra og ta ditt ansvar for at vi er en handlekraftig, troverdig og brukerorientert organisasjon.

Som avdelingssjef har du ansvaret for Mattilsynets oppgaver på Helgeland. Avdelingen har 27 ansatte fordelt på Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen og Mo i Rana.  Du har direkte personalansvar for 13 medarbeidere. Du har ansvaret for eget budsjett, og må prioritere innenfor tildelingsbrev og budsjett. Sammen med øvrige 4 avdelingssjefer og regiondirektøren utgjør dere ledergruppen i region Nord.

Vi tilbyr en spennende lederstilling i en virksomhet med et viktig samfunnsoppdrag hvor mattrygghet, dyrehelse, dyrevelferd og bærekraft står i fokus. Kontorsted for stillingen kan være Brønnøysund, Sandnessjøen, Mosjøen eller Mo i Rana. Vi tilbyr lønn etter avtale og Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt låneordninger gjennom medlemskap i Statens pensjonskasse.  

Kvalifikasjoner

–          Høyere utdanning, gjerne innenfor et av fagområdene tilsynet har ansvar for. Har du ikke jobbet direkte innen disse fagområdene, men er en kvalifisert og        utviklingsorientert leder som mener du har noe å bidra med er vi likevel interessert i å komme i kontakt med deg. Relevant bakgrunn kan kompensere for kravet om høyere utdanning.
–          Evne til å være en samlende, trygg og tydelig leder som kan inspirere både kolleger internt og samarbeidspartnere eksternt
–          Forståelse for verdikjedene Mattilsynet opererer i
–          God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.
–          God digital forståelse 

Personlige egenskaper

–          Trygg, tydelig og handlekraftig – en som tar initiativ og driver prosesser fremover
–          Målbærer en tillitsbasert lederstil – er god til å involvere og delegere og oppnår resultater gjennom andre
–          Skaper gode relasjoner og nettverk, samhandler lett med andre internt og eksternt
–          Fokuserer på brukerbehov
–          Fleksibel og utviklingsorientert, står godt i endring
–          Er ambisiøs på vegne av seg selv og organisasjonen og har stor arbeidskapasitet

Vi tilbyr

Du vil inneha en sentral lederrolle i en spennende region med et viktig samfunnsoppdrag hvor mattrygghet, dyrehelse, dyrevelferd og bærekraft står i fokus. Du blir en del av ledergruppen i region Nord. Du får være med på en spennende endringsreise der du som leder har påvirkningskraft på videre utvikling. Du vil være med å utvikle egen avdeling så vel som regionen som helhet. Og du vil lede et sterkt fagmiljø med høy kompetanse. 

Tilsetting skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og tariffavtaler.  Personlig egnethet vil bli vektlagt i ansettelsen.   

Frem til søknadsfristens utløp vil vi behandle søknader og henvendelser konfidensielt.  Det vil bli utarbeidet offentlig søkerliste. Hvis du har et ønske om unntak fra offentlig søkerliste, må du begrunne dette i søknaden. Dersom vi ikke kan imøtekomme ditt ønske, vil du bli kontaktet om dette og få muligheten til å trekke din søknad. 

Kontaktinformasjon

Leif Magne Hjelseng, Lederrekrutterer NNL , +4797193409, leif-magne.hjelseng@nnl.no
Geir Arne Ystmark, Regiondirektør, 95264431

Arbeidssted

Lenningsveien 27
8900 Brønnøysund

Nøkkelinformasjon:

Arbeidsgiver:Avdeling Helgeland

Referansenr.:4520309426
Stillingsprosent: 100%
Fast
Søknadsfrist: 30.05.2022

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.