fbpx

Anleggsmaskinfører

Søknadsfrist: 26.06.2022
Arbeidsgiver: Brønnøy Kalk

Anleggsmaskinfører

Vi ansetter nå flere dyktige medarbeidere og har ledig stilling som anleggsmaskinfører. Oppstart etter avtale.

Vi ser etter deg som har

  • førerkort klasse B
  • kompetansebevis M6
  • motivasjon og lyst til å lære
  • god kunnskap i norsk muntlig og skriftlig

Fagbrev og/eller erfaring med store maskiner innen anlegg og veivedlikehold er ønskelig, men ikke et krav.

Er du den rette personen for oss, men ikke har kompetansebevis for M6 (dumper), kan vi tilby nødvendig kurs og opplæring.

Hvem er du og hva kan vi tilby

Dine egenskaper

Vi ønsker oss ansatte som har hjertet med seg når de er på jobb, og som kjenner på stoltheten av å gjøre en skikkelig god jobb.

Du må like å samarbeide og må som oss være opptatt av sikkerhet. Du er fleksibel og allsidig, og du må trives med å ta vare på utstyret som du jobber med. Du er opptatt av forbedring og liker ny teknologi, bidrar med nye tanker og foreslår løsninger som forbedrer driften. 

Vi tilbyr

Hos oss lover vi at du blir en del av et humørfylt og utviklende arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn iht. tariff og gode pensjonsordninger. I tillegg har alle ansatte helseforsikring inkludert behandlingsgaranti, og vi dekker treningsabbonement for de som ønsker.

Hos oss er det mulig å ta lærlingetid og fagbrev. Vi tilbyr god opplæring ved oppstart og har fadderordning innen de ulike avdelingene. Vi kan også tilby nødvendige kurs, som maskinførerkurs etc.

Hvem er vi

Brønnøy Kalk AS er et heleid datterselskap i Norsk Mineral-konsernet. Vi er hovedleverandør av råstoff til Omya Hustadmarmor AS, og gjennom nøktern drift på Akselberg siden 1997 har vi utviklet oss til en hjørnesteinsbedrift i Brønnøy. Vi utvinner kalk som er en del av hverdagen til mange millioner mennesker i Europa. 

Kalken fra Velfjord er en av hovedbestanddelene i et produkt stort sett alle benytter seg av og tar for gitt i hverdagen – nemlig papir. Kjøper du et magasin er det ganske sikkert kalk fra Velfjord i papiret.

Hvor ligger vi

Brønnøy Kalk ligger i vakre Velfjord i Brønnøy kommune. Her er vi omringet av flott natur hvor man kan utforske både fjell, skoger og innsjøer. Enten du liker fiske, toppturer, grottevandring, skiturer eller padling, finner du det rett utenfor stuedøra.

Vi er også omringet av en unik skjærgård med tusenvis av øyer, holmer og skjær. Og ikke langt unna ligger verdensarvøya Vega og nasjonalparken Lomsdal-Visten. Naturopplevelsene står på rekke og rad, og venter på å bli opplevd.

Velfjord har også et bredt spekter av av tilbud innen kultur og idrett. Her kan du bli med i både korps, skytterlag, kor og revy. Vi har også idrettsanlegg, kunstgressbane og treningssenter for de som liker en aktiv hverdag. Og om vinteren finner du preparerte skiløyper/lysløyper i umiddelbar nærhet.

Er du mer nysgjerrig på hva Velfjord kan by på – gå inn på www.velfjord.no

Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med produksjonsleder, Markus Lunde, på telefon 41 36 39 70

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.