fbpx

100% midlertidig stilling som grunnskolelærer på 1.-7. trinn ved Nordhus skole

Søknadsfrist: 29.11.2022
Arbeidsgiver: Brønnøy kommune

Om stillingen

Stillingen ønskes besatt snarest. Stillingen er midlertidig med mulighet for fast tilsetting.

Nordhus skole søker etter grunnskolelærer i vikariat ut skoleåret. I starten vil ca 40 % være faste timer undervisning, og resten fast vikar eller styrkingstiltak ut fra det aktuelle behovet. Fra april vil det være 80 % faste timer undervisning, og resten vikar/styrking.

Nordhus skole er en 1-7 skole med ca. 135 elever og 20 ansatte. Vi har et engasjert, stabilt og kompetent personale med god variasjon i alder. Vi har en god kultur for inkludering av nye ansatte. Skolen er en helsefremmende skole og arbeider i tråd med de verdier. Vi har dessuten en klar frilufts profil med fysisk aktiv læring (FAL) som satsningsområde. Skolen har fokus på stedsbasert læring og på vår mangfoldige uteskoleplass. Vi er innovative med ulike prosjektbaserte undervisningsopplegg, og følger opp skoleeiers satsningsområder. Vi har en solid elev- og foreldregruppe som aktivt bidrar i skolens drift.

Elevene i Brønnøyskolen skal oppleve å ha en smart, digital skolehverdag. Dette betyr konkret at nettbrett skal være et naturlig verktøy for elever og lærere. Alle elever i Brønnøyskolen har egen iPad.

Brønnøyskolen legger vekt på et godt skolemiljø, der arbeidet med vennskap, inkludering og sosial kompetanse har prioritet. Vi er også opptatt av å sikre at elevens medvirkning blir tatt på alvor i alle saker som omhandler deres skolehverdag.

 

Arbeidsoppgaver

 • Undervisning 3.-7. trinn: Kroppsøving/svømming, engelsk, matematikk
 • Fast vikar 1.-7. trinn (styrking av annen undervisning dersom fravær av vikaroppdrag)

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Kvalifikasjoner

 • Grunnskolelærer 1.-7. trinn Fagønsker:
  – Engelsk
  – Matematikk
  – Kroppsøving

Personlige egenskaper

 • Gode samarbeidsevner
 • Fleksibel/løsningsorientert
 • Tydelig voksen omsorgsperson

Stillingen krever politiattest (ikke eldre enn 3 måneder)

Vi tilbyr

 • Gode arbeidsforhold og hyggelige kolleger
 • Tariffestede pensjons- og forsikringsordninger
 • Brønnøy kommune er en IA- bedrift
 • En utviklingsorientert organisasjon
 • Tilflyttere til Brønnøy kommune etter 01.01.2022 får tilbud om gratis barnehage og SFO til og med 31.12.2023. 

Spørsmål om stillingen

 • Rektor ved Nordhus skole Ståle Brun, telefon: 900 68 325

Generell info

Språkkunnskaper

Det stilles krav til norskkunnskaper, skriftlig og muntlig, ved ansettelse. Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B2. 

Ansettelse

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og avtaleverk, herunder medlemskap i pensjonsordning. Lønn etter avtale i forhold til utdanning og praksis. Det inngår 6 måneders prøvetid i tilsettingen. 

Intervju

Søkere må være forberedt på å stille til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon ved intervju/frammøte. Minst to referanser bes oppgitt i søknaden.  

Offentlighet

Opplysninger om søker kan bli gjort offentlige selv om søkeren har bedt om ikke å bli oppført på søkerlista, jamfør Offentlighetslovens § 25.

Søknad sendes

Alle som søker, må levere fullstendig søknad og registrere all utdanning og arbeidserfaring i søknadsskjema. Søknad sendes elektronisk via link på denne siden (Søk stillingen)

Attester og vitnemål legges ved den elektroniske søknaden. Arbeidsansiennitet er grunnlag for lønnsfastsettelsen i et evt. jobbtilbud.
Ved innsending av elektronisk søknad vil du få en bekreftelse på at søknaden din er mottatt på din e-postadresse. Om du ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid er søknaden ikke mottatt.

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.