fbpx

100% fast stilling som barne- og ungdomsarbeider ved Brønnøy barnehage avdeling Salhus

Søknadsfrist: 29.03.2023
Arbeidsgiver: Brønnøy kommune

Ønske om å bidra til en trygg, lærerik, leken og god oppvekst?

Da håper vi du søker hos oss!

Vi søker en barne- og ungdomsarbeider som vil være en del av oss i Brønnøy barnehage avdeling Salhus. Vi ønsker deg som vil bruke din faglige og personlige kompetanse til å gjøre en forskjell for både barna, deres foreldre og dine kolleger. Ved endring av barnehagenes behov kan det medføre bytte av avdeling. 

Det er en 100% fast silling som per i dag er knyttet opp mot et barn med behov for ekstra tilrettelegging i hverdagen og oppfølging av fysioterapi. Du vil samarbeide med flere om oppgavene. 

Stillingen er ledig fra og med 01.08.2023.

Hvordan jobber vi i Brønnøy barnehage?

Brønnøy Barnehage består av engasjerte medarbeidere med godt humør og god kompetanse fordelt på de fire barnehagehusene Toftsundet, Furutoppen, Salhus og Klokkargården.

Vi arbeider etter en felles pedagogisk plattform. Med denne i bunnen fokuserer vi blant annet på overgang barnehage – skole, foreldreinvolvering, helsefremmende barnehager, tidlig innsats,  språk og tverrfaglig samhandling.

For oss er det viktig å være i utvikling mot stadig høyere kvalitet i barnehagene, her gjennom regional kompetanseutvikling med fokus på barnehagebasert utviklingsarbeid.

Gjennom fokus på hverdagspedagogikkens betydning, gode språkmiljøer, mangfoldsarbeid, satsning på aktivitet, digitale verktøy og kosthold skaper vi likeverdige muligheter. Vi har et godt faglig samarbeid på tvers av husene, felles planleggingsdager og kompetanseheving

Salhus barnehage

Salhus barnehage er en pedagogisk arena for barn i alderen 1-6 år, har tre avdelinger og plass til 51 barn. Barnehagen vår ligger skjermet til i et boligfelt, og har Salhus skole som nærmeste nabo. Personalgruppen er stabil og har mye kompetanse og erfaring. Vi har utdannede fagarbeidere og full pedagogdekning.

Leken har en sentral plass hos oss, og vi jobber aktivit for å legge til rette for dette. Vi ser etter magien i hverdagen og ønsker at alle barn skal ha en venn å dele magien med. Alle barna skal bli sett, hørt og forstått, og de skal få medvirke til sin dag i barnehagen. Vi har grillhytte på uteområdet og har faste turplasser i nærmiljøet. Vi har også vår egen lille kjøkkenhage! Barnehagen vår er matboksfri. Vi mener omsorgsfulle relasjoner gir grunnlag for trivsel, god selvfølelse, vennskap og robuste barn. Dette jobber vi bevisst med.

Små skritt – store muligheter

Arbeidsoppgaver

 • Ivareta barnas behov gjennom omsorg, trygghet, støtte og lek
 • Være leken, aktiv, engasjert og jobber for barnets beste.
 • Godta at det stilles krav til utvikling til det beste for enkeltbarnet, barnegruppen og barnehagen generelt.
 • Ta initiativ til å gjennomføre aktiviteter sammen med barna både ute og inne, i tråd med våre planer.
 • Delta i planlegging, gjennomføring og evaluering av det pedagogiske arbeidet på avdelingen.
 • Bidra til godt foreldresamarbeid.
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Kvalifikasjoner

 • Du har fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget.
  Realkompetanse med særskilt relevans kan kompenseres for kravet om fagbrev.
 • Det er ønskelig at du har erfaring fra arbeid med barn med særskilte behov eller utdanning rettet mot barn med særskilte behov, men ikke et krav.

Personlige egenskaper

 • Du har evne til å arbeide systematisk og målrettet på lag med barn, foreldre, øvrige ansatte i barnehagen og andre samarbeidspartnere.
 • Du evner å ta til deg veiledning og utføre oppgaver som planlagt.
 • Du er fleksibel med hensyn til arbeidsoppgaver.
 • Du har gode kommunikasjonsevner.
 • Du har respekt for brukernes integritet og deres legitime behov.
 • Du er positiv, initiativrik, kreativ og serviceinnstilt, og bidrar til å bevare og videreutvikle et godt arbeidsmiljø.

Personlig egnethet vil tillegges stor vekt. 

Generell info

Det er viktig at du legger ved attester fra tidligere arbeid, fagbrev og vitnemål i søknaden. Arbeidsansiennitet er grunnlag for lønnsfastsettelsen i et evt. jobbtilbud.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Ta med originale dokumenter, attester og identifikasjon dersom du blir innkalt. Minst to referanser bes oppgitt i søknaden.  

Dersom du får tilbud om stillingen, må gyldig politiattest fremvises til leder/tjenestested før tiltredelse. jf. Barnehageloven § 30. Legges ikke ved i søknaden.

Dersom det kan trekkes i tvil om søkere har de nødvendige norskkunnskaper, skal vedkommende kunne dokumentere sin kunnskap ved språkprøvebevis minimum bestått nivå B2.

Tilsettingen skjer i henhold til gjeldende lover, reglementer og gjeldende tariffavtale. Det inngår 6 måneders prøvetid i tilsettingen.

Vi mener mangfold er en styrke og ønsker medarbeidere med ulik livserfaring og perspektiv for å bidra til enda bedre oppgaveløsning.

Søkere må benytte elektronisk søknadsskjema på denne siden.

Vi gjør oppmerksom på at søkere kan føres opp på offentlig søkerliste jf. Offentlighetsloven § 25 selv om søkeren har bedt om å bli unntatt offentlighet. Dette blir du i så fall varslet om.

Vi tilbyr

 • Mulighet til å leke, hver dag!
 • Gode arbeidsforhold og engasjerte medarbeidere
 • Allsidige arbeidsoppgaver
 • Mulighet til å bidra til at barn opplever mestring og glede
 • 5 planleggingsdager i året
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Tilflyttere til Brønnøy kommune etter 01.01.2022 får tilbud om gratis barnehage og SFO til og med 31.12.2023.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta gjerne kontakt med oss! 

Styrer ved Salhus barnehage Sissel Nystad på tlf. 750 12 192 eller 482 95 100

Se stillingen på NAV

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.