fbpx
Trainner på rafting

Kickstart karrieren på Helgeland!

Hvis du er nyutdannet og eventyrlysten er en traineestilling på Helgeland midt i blinken for deg!

Helgeland satser på nyutdannede

For 11. gang lyser en rekke virksomheter på Helgeland ut spennende traineestillinger som retter seg mot de som kommer rett fra skolebenken. Nå er det atter en gang mulig å bli en del av statistikken som teller 110 traineer på 10 år.

Men, hvorfor trainee?

Som trainee i Kandidat Helgeland får du en spennende jobb i kombinasjon med muligheten til å være med på mange kule opplevelser. Du jobber ett år i en og samme bedrift, får personlig og faglig utvikling gjennom et praktisk lederkurs, egen fadder og reise på studietur til Brüssel. Du får et tverrfaglig nettverk og gjøres godt kjent med Helgeland gjennom bedriftsbesøk og ulike opplevelser i regionen.

Traineer på rafting

Under finner du en oversikt over traineestillingene som nå lyses ut med søknadsfristen 1. mars 2020.

Logo Vitensenter Nordland

1. Vitensenter Nordland søker trainee innen automasjon, IKT eller andre tekniske fag

Vitensenter Nordland AS er et opplevelses- og læringssenter innen matematikk, naturvitenskap og teknologi der besøkende skal lære ved å eksperimentere selv. Vitensenteret skal bidra til styrket kompetanse og rekruttering innen viktige fagområder og bidra til økt verdiskaping i Nordland.

De søker nå etter en nyutdannet som kan bidra i oppbyggingen av et nytt regionalt vitensenter i Norge med master- eller bachelorgrad innen automasjon, IKT eller andre tekniske fag.

Les mer her

 

Logo BDO

2. BDO søker trainee innen økonomi

BDO er et rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i samfunns- og næringslivet over hele landet. De kjenner utfordringene, ser mulighetene og samarbeider tett med kundene sine for å skape og sikre verdier. Med 1700 ansatte og 70 kontorer over hele landet er vi tett på det lokale næringslivet. De er på utkikk etter noen som kan tenke seg å bli en del av BDO-miljøet i Mo i Rana.

For å styrke kapasiteten søker de nå en person med høyere utdanning, fortrinnsvis på bachelor- eller masternivå innen økonomiske fagretninger.

Les mer her 

Annonse trainee

3. Sintef Helgeland søker trainee innen kybernetikk, automatisering, energi og miljø, metallurgi, prosess- eller kjemiteknikk, industriell økonomi eller -økologi

SINTEF Helgeland skal være regionens eget teknisk industrielle forskningsinstitutt. Med tilgang til SINTEF-konsernets kompetanse og i samarbeid med regionens eksisterende FoU-miljø skal SINTEF Helgeland tilby oppdragsforskning og forskningsbasert rådgivning til regionens industri og næringsliv. Fokusområdene til SINTEF Helgeland er knyttet til områdene Sirkulær Økonomi og Fremtidens Produksjon. Tjenestene skal kjennetegnes av høy kvalitet og industriell relevans.

De søker en trainee med master innen kybernetikk, automatisering, energi og miljø, metallurgi, prosess-/kjemiteknikk, industriell økonomi eller -økolologi. Andre beslektede fagområder kan også vurderes.

Les mer her 

4. TAG Sensors søker trainee innen IT

TAG Sensors har utviklet en komplett løsning for temperaturkontroll av mat og legemidler. Løsningen består av temperaturloggere som kan leses av med mobil via NFC eller med RFID-leser. Gjennom deres skyløsning får kundene full kontroll over temperaturen på alle sine varer. I Startup World Cup 2019 ble de topp 12 blant over 30 000 søkere, og EU Horizon 2020 sa følgende da de tildelte finansiering: Ideen vil introdusere en ny standard for kjølekjedekontroll globalt.

For å styrke kompetansen søker de nå etter trainee innen IT og systemutvikling.

Les mer her 

 

Logo Miras

5. Miras Hydraulikk søker trainee innen maskin, produktutvikling og produksjon

Miras Hydraulikk AS er Nord-Norges største hydraulikkselskap og har sine røtter i en lang og stolt industrikultur i Mo i Rana. De leverer tjenester til landbasert prosessindustri, petroleumsindustri, marine fartøy, transport- og logistikkbransjen og kraftverk. Miras tilbyr spisskompetanse og tjenester innen hydraulikk, pneumatikk, mekanisk service og Industrirør.

Miras søker trainee med master- eller bachelor innen maskin (studieretning: industriell design, drift- og vedlikehold, produkt- og systemdesign eller konstruksjonsteknikk) eller produktutvikling og produksjon (studieretning: energi, prosess- og strømningsteknikk eller industriell mekanikk).

Les mer her

 

Logo Helgeland Revisjon

6. Helgeland Revisjon søker trainee innen økonomi

Helgeland Revisjon AS er et kompetansehus som tilbyr tjenester innen revisjon og økonomisk rådgivning for bedrifter på Helgeland. Selskapet ble etablert høsten 2019 med lokalt eierskap. De har som mål å være relevante for kunden ved å fokusere på de sentrale risikoforholdene som foreligger i virksomheten. Helgeland Revisjon AS leverer tjenester innen revisjon, årsoppgjør og skattemelding, rådgivning og annen bistand.

For å styrke kapasiteten søker de nå en trainee med bachelor- eller mastergrad innen økonomiske fagretninger.

Les mer her 

 

Logo Lurøy kommune

7. Lurøy kommune søker trainee innen økonomi, førskolelærer/pedagog/lærer eller vernepleie/sykepleie

Lurøy på Helgeland består av fastland og 1372 store og små øyer. I denne praktfulle naturen med sjøsalte strender og fagre fjell bor det om lag 2000 innbyggere. Havet er deres hovedkilde til næring og liv. Innen moderne havbruk er de blant de fremste i landet, og de satser på nye tiltak innen industri, reiseliv og samferdsel. Lurøy er en av de mest desentraliserte kommunene i Norge, noe som innebærer at å jobbe i kommunen er unikt, annerledes og gir gode muligheter for påvirkning.

De søker nå traineer innen økonomi, administrasjon og ledelse, lærer/pedagog/førskolelærer eller vernepleie/sykpleie.

Les mer her 

 

Annonse trainee

8. Elkem Rana søker trainee innen materialteknologi eller kjemi, vedlikehold og automasjon

Elkem er en av verdens ledende produsenter av silisiumrelaterte avanserte materialer. Selskapet har 6100 ansatte, 27 verk og salgskontorer i til sammen 28 land. Elkem Rana er et moderne smelteverk for ferrosilisium. Smelteverket er lokalisert i Mo Industripark i Mo i Rana. Verket har 115 ansatte og har produsert ferrosilisium siden årsskiftet 1989-1990.

Elkem er på utkikk etter flere nye traineer. De søker nyutdannede med master eller bachelor innen materialteknologi/kjemi, vedlikehold og automasjon.

Les mer her 

9. Celsa Armeringsstål søker trainee innen metallurgi, maskin, automasjon eller annen teknisk bakgrunn

Med over 9600 arbeidsplasser i Europa, har Celsa Group karrieremuligheter i et internasjonalt miljø. Ved Celsa Armeringsstål i Mo i Rana produseres verdens reneste stål av smeltet skrap, og de er i tillegg Norges største gjenvinningsbedrift. Valseverket deres er et av Norges mest høyteknologiske og ligger i front i utviklingen av nye produksjonsprosesser og løsninger. De har i dag ca. 340 ansatte i Mo i Rana og ønsker flere kollegaer som kan tilføre ny og konkurransedyktig kompetanse.

Celsa Armerinsstål søker nå trainee med metallurgi-, maskin-, automasjons- eller annen ingeniørgrad som du tror kan benyttes i deres industri.

Les mer her

 

10. Brønnøysundregistrene søker trainee innen IT

Brønnøysundregistrene er et av Nord-Norges største utviklingsmiljø. De styrker miljøet med nye stillinger, og ønsker deg som vil være med på å utvikle moderne IT-løsninger. Brønnøysundregistrene er en sentral aktør i digitaliseringen av det norske samfunnet, og driver 17 av landets viktigste registre. De fleste av deres 560 medarbeidere jobber i Brønnøysund.

Brønnøysundregistrene søker en systemutvikler med master eller bachelor innenfor IKT.

Les mer her 

 

11. NAV Økonomi stønad søker trainee innen IT

NAV Økonomi stønad utfører nasjonale oppgaver innen økonomi- og arkivområdet i NAV. Avdelingen har 148 ansatte, hvorav 134 er lokalisert i Mo i Rana. NAV skal gi mennesker muligheter. De er i stadig utvikling og endring, og søker en medarbeider med engasjement og arbeidslyst, som vil bidra til oppbygging av utviklingsmiljøet i NAV Økonomi stønad.

NAV Økonomi stønad søker trainee med master eller bachelor innen IKT.

Les mer her

 

12. Momek Group søker trainee innen bygg, konstruksjon, maskin, VVS, sveis, elektro eller automasjon

MOMEK Group er Nord-Norges største totalleverandører til industrien, on- og offshore. De skal skape gode arbeidsplasser gjennom store utfordringer og kundeverdi gjennom glitrende leveranser. De er et ambisiøst selskap og har satt høye mål for virksomheten. Momek ønsker å være et selskap preget av handlekraftige mennesker som alltid finner en løsning for sine kunder.

MOMEK Group søker nå traineer innen bygg, konstruksjon, betong, maskin, VVS, sveis, elektro eller automasjon

Les mer her

13. Kunnskapsparken Helgeland søker trainee innen medie- og informasjonsfag, digital markedsføring eller kommunikasjon

Kunnskapsparken Helgeland har i dag 15 ansatte som bidrar til å utvikle arbeidsliv og samfunn på Helgeland. De jobber med kompetanse, nettverk, innovasjon og synliggjøring av Helgeland som en attraktiv region for folk, investeringer og etableringer. Som trainee vil du få en sentral rolle i å utvikle og virkeliggjøre Kunnskapsparken Helgelands digitale strategier.

De søker nå trainee med bachelor- eller mastergrad innen medie- og informasjonsfag, digital markedsføring, innholdsproduksjon eller kommunikasjon.

Les mer her

 

14. Alcoa Mosjøen søker trainee innen materialteknologi, prosess, kjemi, produksjon, vedlikehold, automasjon, elektronikk eller data

Alcoa er et av verdens største industriselskaper. Bedriften ligger i Mosjøen «byen midt i Norge» og produserer ca. 230 000 tonn produkter av primæraluminium og 280 000 tonn anoder til verket i Mosjøen og Fjaardal på Island. Bedriften har 490 ansatte. Mosjøen er omgitt av storslagen natur med et attraktivt turterreng. Lokalsamfunnet har godt utbygd skole, fritids- og servicetilbud.

For å styrke kompetanse søker de nå etter prosessingeniører innen materialteknologi, kjemi eller produksjon, vedlikeholdsingeniør, automasjons-, elektronikk- eller dataingeniør.

Les mer her 

 

15. Skatteetaten søker trainee innen IT

Er du Skattetetatens neste Tech-graduate som skal være med å utvikle gode IT-løsninger til hele Norges befolkning? De lover utfordrende og meningsfylte arbeidsoppgaver, fast stilling med konkurransedyktig lønn og muligheten til å jobbe med noen av Norges største og viktigste systemer. Skatteetaten utvikler kontinuerlig måten de jobber på, og IT er en sentral driver og bidragsyter i utviklingen.

Skatteetaten søker deg som har bachelor- eller mastergrad innen IT f.eks. informatikk, forvaltningsinformatikk, industriell økonomi eller tilsvarende teknologisk utdanning.

Les mer her

 

16. Union søker trainee innen VVS

Union VVS er et røreleggerfirma på Helgeland, med ansatte i Mo i Rana og Sandnessjøen. De har rundt 30 ansatte og lang erfaring med rørtekniske anlegg. Union tilbyr alt av rørtekniske tjenester for små og store bedrifter samt privatmarkedet.

Union satser på Helgeland og ønsker å styrke teamet med en trainee innen VVS.

Les mer her

Logo PWC

17. PwC søker trainee innen økonomi

PwC tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, regnskap, skatt og avgift til offentlige og privateide virksomheter. Deres flerkompetansemiljø bidrar til god styring og kontroll hos klientene, og forsterker virksomhetens evne til verdiskaping og utvikling.

Nå er de på jakt etter nyutdannede medarbeidere innen revisjon med oppstart høsten 2020 ved kontorene i Mo i Rana, Mosjøen og Brønnøysund.

Les mer her

 

18. Grotnes steel søker trainee innen materialteknologi

Grotnes Steel AS er en solid bedrift som i 2019 feiret sitt 50 års jubileum med sterk og stolt industrikultur. De er en del av Miras konsernet og deres unike stålprodukter leveres til hele verden.  Grotnes kjennetegnes av sitt gode miljø og dedikerte medarbeidere.

De søker fortrinnsvis etter trainee med master eller bachelor innen materialteknologi, men er åpen for ingeniører med andre fagretninger/kombinasjoner.

Les mer her

 

Logo Modolv Sjøset

19. Modolv Sjøset søker trainee innen økonomi

Langt til havs ytterst på Helgelandskysten ligger Træna. Modolv Sjøset AS er en av to fiskemottak på øya og der leveres fisk fra hele Helgeland som eksporteres til hele verden. De søker en traniee innen økonomi og ledelse, med kjennskap til eller interesse for fiskerinæringen. Traineen vill inngå i Modolv Sjøsets lederteam og være med på å forme utviklingen videre og samtidig få muligheten til å lære seg mye om en spennende bransje.

Les mer her

Logo Træna kommune

20. Træna kommune søker traineer innen økonomi/administrasjon og IT

Trænas særegne landskap og beliggenhet ytterst på Helgelandskysten gjør kommunen både eventyrlig og trygg. Træna er Norges eldste fiskevær med steinalderfunn som daterer livet 9000 år tilbake i tid. Samtidig er de et mangfoldig, moderne og kreativt øysamfunn som satser på utvikling og nyskaping. I 2018 vant Træna Årets Innovasjonspris for vår samskapingsevne.

Træna Kommune er en liten organisasjon der du som trainee får god oppfølging, kan gjøre stor forskjell og få rom til å utvikle dine ferdigheter. Vi søker etter deg med kompetanse innen økonomi/administrasjon og IT.

Les mer her

 

Les mer om Kandidat Helgeland

Sjekk ut andre ledige stillinger

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.