fbpx

Foto: Screen Story

Samfunnsløftet søker 50 unge voksne til Unge stemmer

Samfunnsløftet til SpareBank 1 Nord-Norge søker 50 unge mellom 18 og 34 år til kompetanseprogrammet Unge stemmer!

Samfunnsløftet til SpareBank1 Nord-Norge søker nå 50 unge mellom 18 og 34 år til kompetanseprogrammet Unge stemmer. I dette programmet vil deltakerne få faglig påfyll, innsikt i nordnorsk næringsliv, og de vil bli utfordret til å løse oppgaver sammen med noen av landsdelens fremste virksomheter.

 

Engasjerte i Nord-Norge

– Vi søker de som bor i Nord-Norge og er engasjerte i landsdelens framtid, men utover det krever vi ingen forkunnskaper. Det har vært viktig for oss å bygge opp et program som lar seg kombinere med jobb, studier og familieliv. Digitale løsninger gjør det mulig for unge i hele landsdelen å delta i programmet, sier prosjektleder Ingvild Brox Kielland.

Siden 2019 har Samfunnsløftet og Kunnskapsbanken for Nord-Norge hentet innsikt i unge voksnes tanker, prioriteringer og meninger om landsdelen.

Barometer 2020x

Perspektivmelding: Nye Stemmer 2019

Foto: Screen Story

 

Utviklingsprosjekt i hele landsdelen

– Programmet vi nå lanserer, er et direkte resultat av innspillene. Målet er å koble unge voksne direkte på samfunnsutviklingen, ved at de bidrar i utviklingsprosjekt hos fem ulike bedrifter. Temaet er hav, romteknologi, infrastruktur, energi og velferdsteknologi. Deltakerne velger hvilket av disse fem områdene de vil bidra til, forteller Kielland.

 

Kanskje er du den de leter etter?

  • Du er mellom 18 og 34 år
  • Du vil bli bedre kjent med landsdelen din – og bidra til å utvikle den.
  • Du har tid og mulighet til å delta på samlingene.
  • Du har lyst til å involvere deg aktivt i det samfunnsprosjektet du får jobbe med, og har en ambisjon om at du senere vil bruke erfaringen, innsikten og metodene som du får ved å delta.

 

Les mer om ordningen og søk innen 2. april

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.