fbpx

Riktig Spor søker tre nye ansatte

Bli en del av et fremtidsrettet, engasjert og kreativt team!

Rett før jul fridde  Riktig Spor til Mac&Tusj. De fikk et herlig ja, og på årets første dag i 2021 giftet de seg! Dyktige folk fra begge kanter kommer til å gjøre samarbeidet enklere og bedre, og med ulik og bred erfaring vil dette bety at bedrifter og aktører på Helgeland er i gode hender. Tidligere har Mac&Tusj jobbet med både store og små bedrifter, og de kjenner seg spesielt godt igjen når de får jobbe med gründere.

Riktig Spor har jobbet med flere bedrifter som er lokalisert i Mo i Rana, så man kan si at de alltid har hatt et godt øye til byen. Mac&Tusj har drevet med grafisk design og kommunikasjonsrådgivning i over fem år, og i fjor ble det klart at de var en av gasellebedriftene for 2020. De er ærlige på at dette har vært et mål siden de satt å skrev og utviklet forretningsplanen i 2015.

Det ferske Riktig Spor-kontoret har mange baller i luften, og de utlyser derfor tre nye stillinger. Tidligere har de hatt så mye å gjøre at de har vært nødt til å takke nei til oppdrag, men nå når de går fra to til fem ansatte blir det andre boller. De ser etter en kommunikasjonsrådgiver, en digital markedsfører og en webutvikler.

 

Kommunikasjonsrådgiver

Til sitt kontor i Mo i Rana søker de en erfaren og dyktig kommunikasjonsrådgiver med salgsansvar. Du ser mulighetene i Helgelandsmarkedet og har et sterkt ønske om å bidra til vekst og utvikling av både Riktig Spor og egen kompetanse. Som kommunikasjonsrådgiver i Riktig Spor vil du rådgi og bistå deres kunder med å bygge sterke merkevarer, kampanjer og andre kommunikasjonsuttrykk. De søker deg som kan bidra både i innsalg og rådgiving. Du vil også fungere som prosjektleder for større grafiske prosjekter og webprosjekter.

 

Digital Markedsfører, faglig ansvarlig

De søker etter deg som har jobbet strategisk med sosiale medier for bedrifter, og som vet hvordan du når ut til målgruppene både organisk og betalt. Du kan planlegge, utforme, annonsere og analysere innhold og materiell til sosiale kanaler. Nå er du klar for å ta fagansvar i Riktig Spor familien og bidra på tvers av deres tre kontorer i Nord-Norge. Kontorsted vil være i Mo i Rana. Det forventes at du bidrar i innsalg og tar totalansvar for leveransen på sosiale medier. Som faglig ansvarlig vil du bli deres viktigste kompetanseressurs og har ansvar for at byrået til enhver tid er oppdatert og at denne kunnskapen deles med kontorene.

 

Webutvikler

I Riktig Spor er de kjent for å utvikle flotte brukervennlige websider for sine kunder. De bruker WordPress som publiseringsløsning, og leverer enten skreddersydde- eller malbaserte websider. Nå søker de en ny webutvikler til sitt kontor i Mo i Rana. Som webutvikler på Riktig Spor vil du jobbe tett i team med kommunikasjonsrådgiver, designere og våre andre utviklere. Du får ansvar for egen webportefølje, og jobber med utvikling av websider fra oppstart til lansering og drift.

 

Alle de tre stillingene har søknadsfrist 5. februar.

Les mer og søk her

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.