fbpx

Rekordmange hekta seg på

Årets "Hekt deg på" slo fjorårets deltakerantall, med enda flere aktiviteter på flere steder i regionen.

Vårt konsept «Hekt deg på» skal skape sosiale møteplasser på Helgeland. Den er både for deg som er tilflytter, deg som nettopp har flyttet tilbake , og for deg som har bodd her hele livet. Sammen med våre bidragsytere legger vi opp til en aktivitetsfylt uke, hvor deltakerne får bli bedre kjent både med andre og med tilbudene som finnes her på Helgeland.

Vi hadde over 420 deltakere fordelt på 30 arrangementer i ti kommuner under «Hekt deg på» i høst. Dette er over hundre flere deltakere enn i fjor.

Diggbart engasjement

Blant årets aktiviteter var det leirdueskyting, grottetur, introkurs i kajakk, intro til golf og golfsimulator, quiz, vinsmaking, Yoga & Jogging, turer i skog og mark, ute- og innetreninger, foredrag, badstu, kaffeslabberas og mye mer.

Yoga & Jogging.

«Hekt deg på» skal bidra til at flere ønsker å flytte til, samt bli værende, i regionen. Tilbakemeldingene etter bli kjent-festivalen er utelukkede positive både fra deltakere og arrangører.

 

Hekt deg på året rundt

– Folk flytter gjerne hit fordi det finnes en spennende jobb her, men du skal ikke bare trives på arbeid. Det skal også være noe å gjøre på fritida som gjør at du ønsker å bli værende her. Det er kanskje spesielt viktig for de som kommer tilflyttende eller for dem som flytter tilbake etter å ha bodd borte, men det handler også om å få nye impulser for oss som har bodd her hele livet, sier prosjektleder Stian Heggli Kleftås i Heile Helgeland.

Tur til Tjuvtrappa.

Vi ønsker å takke alle deltakere og bidragsytere for en fantastisk uke! Vi ser fram til å skape enda flere sosiale møteplasser sammen med dere. Sammen skaper vi et inkluderende Helgeland for tilflyttere, tilbakeflyttere og innbyggere.

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.