fbpx

Nå kan du hekte deg på igjen!

24. oktober - 30. oktober er "Hekt deg på" tilbake med nye aktiviteter og sosiale møteplasser!

Hekt deg på en rekke arrangementer og aktiviteter i Brønnøysundsområdet! Arrangementene er skreddersydd for deg som er ny på Helgeland, deg som har bodd her hele livet og for deg som akkurat har kommet tilbake! Hekt deg på da vel!

 

 

Hva er «Hekt deg på»?

Vi liker å kalle det en «bli-kjent-festival», som skal bidra til at det blir enklere å bli kjent med andre, aktivitetstilbudet og mulighetene som finnes i nærområdet der du bor. Heile Helgeland er etablert for å synliggjøre muligheter som finnes i vår region, men også for å gjøre det enklere for nye helgelendinger å finne seg til rette. Et inkluderende samfunn for nye helgelendinger er samtidig et hyggeligere samfunn for alle helgelendinger. Vi håper derfor at vi ser deg som er tilflytter, tilbakeflytter og innbygger på disse arrangementene!

 

Programmet kan leses her

Hekt deg på: Styrketrening med Brønnøy SK

Brønnøy SK arrangerer åpen treningsøkt ved styrkerommet i Brønnøyhallen! Kom som du er, ta med en venn, nabo, kollega eller partner. Styrkeløft er en idrett bestående av øvelsene knebøy, benkpress og markløft.  Både arrangementet og idretten er åpen for alle – kvinner og menn, unge og gamle, store og små!

Sted: Brønnøysund
Dato: Tirsdag 25.oktober 2022

Gå til arrangementet

 

Hekt deg på: Innebandy med IL Tjalg Damer

IL Tjalgs damelag arrangerer åpen trening for gamle og nye medlemmer, eller for deg som er nysgjerrig og vil se an idretten. Kom som du er, ta med en venn, nabo, kollega eller partner. Du finner oss i Salhushallen.

Sted: Brønnøysund
Dato: Tirsdag 25.oktober 2022

Gå til arrangementet

 

Hekt deg på: Spillkveld

Corner Hotell arrangerer åpen spillkveld for alle og enhver. De har mange gode spill å velge mellom, eller så kan du ta med et du liker. Her er det spill for unge og ikke fullt så unge. Kom som du er, ta med en venn, nabo, kollega eller partner.

Sted: Brønnøysund
Dato: Onsdag 26.oktober 2022

Gå til arrangementet

 

Hekt deg på: New kidz on the block

En liten gruppe med tilflyttere og tilbakeflyttere i Brønnøysund, arrangerer åpen kosekveld for alle som har flyttet til sørlige deler av Helgeland de siste par årene. Kom som du er, ta med en venn, nabo, kollega eller partner og bli kjent med andre newbies. Vi vil gjerne bli kjent med DEG!

Sted: Brønnøysund
Dato: Torsdag 27.oktober 2022

Gå til arrangementet

 

Hekt deg på: Allmennquiz

Kred arrangerer åpen allmennquiz. Dette er en allmenquiz med spørsmål om litt av hvert. Quizmaster er mer om mulig enda mer kritisk, satirisk, nerdete og kvikkere enn på lenge. Vi kårer et vinnerlag hver torsdag gjennom året, samt trekker premier blant deltakerne. Det blir også kåret en sammenlagtvinner for alle allmennquizene ved serieslutt i desember. Dette laget vinner et gavekort på Kred, verdi kr. 2500,-. Alt er slik det har vært før i mange år, trygt og godt. Kred har avholdt quiz hver vår og høst siden 2008, og vi står på vårt konsept. Velkommen til både nye og gamle deltakere! Kom som du er, ta med en venn, nabo, kollega eller partner.

Deltakeravgift: 40,- pr. deltaker pr. runde.

Sted: Brønnøysund
Dato: Torsdag 27.oktober 2022

Gå til arrangementet

 

Hekt deg på: Bowlingturnering

Leven lek og bowling arrangerer åpen bowlingturnering med flere serier. Kom som du er, ta med en venn, nabo, kollega eller partner.

Pris per pers. 250,-

Sted: Brønnøysund
Dato: Fredag 28.oktober 2022

Gå til arrangementet

 

Hekt deg på: Pubgames

Leven lek og bowling arrangerer åpen turnering med dart, airhockey og shuffleboard. Kom som du er, ta med en venn, nabo, kollega eller partner.

Pris per pers. 150,-

Sted: Brønnøysund
Dato: Lørdag 29.oktober 2022

Gå til arrangementet

 

Hekt deg på: Halloweenfest med King Vegas

Kred arrangerer halloweenfest med King Vegas!

King Vegas består av Torstein Nedrelid, Vidar Anfinsen, Daniel Ulriksen og Nils Gullsvåg. Alle rutinerte ringrever i Vegas musikermiljø. De gjør seg klar for en heidundrende partykveld med halloweentema. Bandet har ligget brakk noen år, men er jo et meget habilt band. Her spilles det fra kjente hits, americana, norske favoritter og i tillegg et helt nydelig Creecence-potpurri. På lørdag blir det altså full partypakke. Så får vi se hvordan dette utarter seg. Vi kan blant annet friste med trekning av beste kostyme! Kom som du er, ta med en venn, nabo, kollega eller partner, og hør King Vegas stige opp fra dvalen.

CC.: 200,-

Sted: Brønnøysund
Dato: Lørdag 29.oktober 2022

Gå til arrangementet

 

Alle Hekt-deg-på arrangementer finner du også på vår facebookside.

 

Tilbakeblikk på noen av fjorårets Hekt-deg-på øyeblikk

 

HEKT DEG PÅ DA VELL!

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.