fbpx

Program «Hekt deg på» 2021

27. september - 04. oktober er "Hekt deg på - Heile uka" tilbake med nye aktiviteter og sosiale møteplasser!

Hekt deg på en rekke arrangementer og aktiviteter som er skreddersydd for deg som er ny på Helgeland, deg som har bodd her hele livet og for deg som akkurat har kommet tilbake!

 

Hva er «Hekt deg på»?

Vi liker å kalle det en «bli-kjent-festival», som skal bidra til at det blir enklere å bli kjent med andre, aktivitetstilbudet og mulighetene som finnes i nærområdet der du bor. Heile Helgeland er etablert for å synliggjøre muligheter som finnes i vår region, men også for å gjøre det enklere for nye helgelendinger å finne seg til rette. Et inkluderende samfunn for nye helgelendinger er samtidig et hyggeligere samfunn for alle helgelendinger. Vi håper derfor at vi ser deg som er tilflytter, tilbakeflytter og innbygger på disse arrangementene!

 

Programmet kan leses her

og alle arrangementer ligger også på vår facebookside

Hekt deg på Helgeland 2021

Hekt deg på: Gratis trening på DRIV

DRIV fysioterapi, trening og dans AS inviterer til gratis egentrening og gruppetimer mellom 10:00-20:00 hele «Hekt deg på»-uka!

Sted: Alstahaug
Dato: Hele uka! (27. september – 03. oktober)

Klikk her

 

Hekt deg på: Leirdueskyting med Brønnøy jeger- og fiskerforening

Har du interesse for hund, fisking, skyting eller andre friluftsaktiviteter? Hekt deg på åpen kveld med Brønnøy Jeger- og Fiskerforening. Det blir enkel servering og det blir mulighet for å skyte leirduer med hagle eller rifle.

Sted: Brønnøy

Dato: Tirsdag 28. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Introduksjon til Polarsirkelen Golf
Hekt deg på en introduksjon til Polarsirkelen Golf! De viser rundt på sitt anlegg på Alteren, og gir deg som er nysgjerrig på golf muligheten til å teste ut sporten.

Sted: Rana

Dato: Tirsdag 28. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Guidet tur til Bertelberget

Bli med på en guidet tur til Bertelberget i regi av ExploRana. Hør historien og se stedet smeden Bertel Olsen fant og utvant sølvholdig blyglans allerede på slutten av 1600 tallet.

Pris: 350 kr per person

Sted: Rana

Dato: Tirsdag 28. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Tur i Setergrotta

I Setergrotta får du se og oppleve fjellet fra en helt ny side – innenfra. Naturen har brukt hundretusener av år på å skape en av Norges største og mest spennende grotter. Like ved Polarsirkelen og Mo i Rana.

Sted: Mo i Rana

Dato: Tirsdag 28. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Turkveld med Gangarlajet

Gangarlajet i Sømna inviterer til turkveld i Vik. Gangarlajet i Sømna er en turgruppe for damer og menn 40+. Nye turvenner er hjertelig velkommen til å gå sammen med oss.

Sted: Sømna

Dato: Tirsdag 28. september

Klikk her

 

 

Hekt deg på: vinkveld på SVANG

Hekt deg på vinkveld på Svang for en vinprat og lær litt mer om utvalget deres.
Det blir mulighet for å smaking, snakke om vin og få en innføring i ulikedruer og viner fra hele verden til kun 180,- per person.

Sted: Brønnøy

Dato: Onsdag 29. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Test ut simulatoren på Polarsirkelen Golfsenter

Hekt deg på en innendørs golf-session! Polarsirkelen Golfsenter holder åpent slik at de som er nysgjerrige på sporten kan teste ut deres innendørs golfsimulator. De stiller med alt av utstyr, kom som du er!

Sted: Rana

Dato: Onsdag 29. september

Klikk her

 

 

Hekt deg på: Grottetur i Øyfjellgrotta

Hekt deg på en tur inn i det mørke og ukjente! En tur i Øyfjellgrotta vil vise deg naturkreftene over hundretusener av år. Vi lover deg en flott og spennende opplevelse.

Sted: Vefsn

Dato: Onsdag 29. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Tur til Planterfeltet

Bli med Kvarøy ungdomslag på tur til Planterfeltet. Ta gjerne med kveldsmaten, eller noe annet godt å bite i om du vil. Ungdomslaget spanderer kaffe og saft.

Sted: Kvarøy

Dato: Onsdag 29. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Åpen ettermiddag med Mosjøen Squashklubb

Har du lyst til å prøve squash, men mangler utstyr og noen å trene sammen med? Mosjøen Squashklubb inviterer til åpen ettermiddag der de stiller med utstyr, og du stiller med godt humør og treningsklær

Sted: Vefsn

Dato: Onsdag 29. september

Klikk her

Hekt deg på 2021

Hekt deg på: Guidet byvandring i Mo i Rana

Bli med på guidet byvandring i Mo I Rana. 1 times fortelling om livet ved 66 grader nord. Du vil bli fortalt deg alt du trenger å vite om Mo I Rana. Innbyggerne, historien, industrien. Alt sammen utrolig spennende!

Sted: Mo i Rana

Dato: Onsdag 29. september

Pris: 100kr

Klikk her

 

Hekt deg på: Tur til Killebukken

Blir det fint vær, tar vi gjerne med spreke turgåere til utsiktsperla Killebukken på nesten 500 moh. Her får du nydelig utsikt over Røssågavassdraget, fra Korgen og helt til utløpet av elva i Sørfjorden, og du ser også helt til Sjonfjellene og Svartisbreen.

Sted: Bjerka, Hemnes

Dato: Torsdag 30. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Koselig kveld på Vallaskola

Vallaskolas Venner og Hemnes kommune inviterer til god stemning i den nyoppussa, snart 100 år gamle skolen like ved Bjerka i Hemnes.
Her blir det mulig å få kjøpt lokalbaksten Kamkaka og de lekreste bakverk. Det bys også opp til livlig allsang, quiz og åresalg.

Sted: Bjerka, Hemnes

Dato: Torsdag 30. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Dialog mellom DoiDoi og Ørjan Ebbesen Eikemo

Velkommen til Dialog mellom distriktsmusikerne i DoiDoi og kunstnerisk samtale med Ørjan Ebbesen Eikemo i forbindelse med utstillingen LIVET.

Sted: Brønnøy

Dato: Torsdag 30. september

Klikk her

 

Hekt deg på: VM-kveld Brønnøy styrkeløftklubb

Styrkeløftklubben inviterer til VM-kveld, med live stream fra VM styrkeløft (Halmstad, Sverige), hvor deres egen muskelbunt Anders Halland står på platten!
Nysgjerrig på styrkeløft? Ta turen innom klubbhuset da vel! Der blir det gode muligheter for å komme tett innpå idretten og du blir tatt vel i mot av deres knalltrivelige klubbmedlemmer.

Sted: Brønnøy

Dato: Torsdag 30. september

Klikk her

 

 

Hekt deg på: Quiz og Afterwork

Ta med deg kollegaer og venner til en hyggelig aften på Park 22 etter endt arbeidsdag. Klokken 17:30 kjører vi quiz med fete premier! Samle sju venner, nye bekjente, kollegaer og familie, og dann lag (Maks antall deltakere per quizlag er 7)

Sted: Park 22, Rana

Dato: Torsdag 30. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Tur til Andåsfossen Kraftverk

Helgeland Kraft inviterer til ettermiddagstur til Andåsfossen kraftverk. De åpner kraftverket for de som ønsker å se også innsiden av kraftverket. På utsiden serverer vi kaffe/saft og litt å spise. I tillegg fyrer vi opp bålet, og satser på en hyggelig stund ved Andåsfossen.

Sted: Vefsn

Dato: Torsdag 30. september

Klikk her

 

Hekt deg på: Yoga & Jogging

Sted: Kroglia, Rana

Dato: Torsdag 30. september

Få med deg den fantastiske komboen yoga og jogging i natur som gir deg ekstra treningsboost. Vi avslutter begivenheten med kortreist kveldsmat på Kroglia kulturgård. Her kombinerer du trening, naturopplevelser og kanskje du i dette fellesskapet får noen nye bekjentskaper – både til folk og til steder!

Klikk her

 

Hekt deg på: Motivasjonsboost med Helgeland Ernæring

Få en motivasjonsboost med Mariell Kolsing fra Helgeland Ernæring! Vi begynner med foredrag om kosthold og avslutter med en real svettefest før helga kicker sånn ordentlig i gang.

Sted: Ytteren stadion, Rana

Dato: Fredag 01. oktober

Klikk her

 

Hekt deg på: Tabata i Lovund flerbrukshall

Hekt deg på Tabata i Lovund flerbrukshall sammen med Nova Sea, og få en fortreffelig start på helga! Møt opp i treningstøy- og sko, og ha gjerne med en liten håndduk og drikkeflaske. De garanterer god musikk, topp stemning og en svett time!

Sted: Lurøy

Dato: Fredag 1. oktober

Klikk her

 

Hekt deg på: Det er fredag min venn

Svang, Goma og Kred går sammen for å gi deg tidenes kveld i Storgata med masse god mat og drikke.

Sted: Brønnøysund

Dato: Fredag 1. oktober

Klikk her

 

Hekt deg på: Zipline i Mosjøen

Hekt deg på, bokstavelig talt, en spektakulær zipline på 700 meter!
Her får du et skikkelig adrenalin-kick og magesug du sjelden har opplevd.
Fra Storfjellet kan du nå ta ziplinen rett ned i hagen til Nord-Norges eldste hotell, Fru Haugans.

Sted: Vefsn

Dato: Lørdag 2. oktober

Klikk her

 

Hekt deg på: Introkurs i kajakk

Hekt deg på introduksjonskurs i kajakk på Ylvingen!
I kajakk beveger man seg lydløst gjennom vannet og kommer tett på naturen, en perfekt måte å utforske alle Helgelands holmer og skjær på.

Sted: Ylvingen

Dato: Lørdag 2. oktober

Klikk her

 

 

Hekt deg på: Tur til Tjuvtrappa

Hekt deg på en søndagstur til Tjuvtrappa! Kristin Gullesen tar deg med opp til et av Mo i Ranas aller vakreste utkikkspunkter. Hun kan også fortelle mer om sitt initiativ til facebook-gruppen «Turjentan».

Sted: Selfors, Rana

Dato: Søndag 3. oktober

Klikk her

 

Hekt deg på: Løpetur og Badstue på Træna

Bli med å løp en tur på Træna, med badstu etter løpeturen for de som vil! Felles start i Museumshagen kl 12. Velg mellom 3km, 6km eller løp en lenger på egen hånd. Træna badstue-naust fyrer opp i ovnen og tilbyr en sauna session.

Sted: Træna

Dato: Søndag 3. oktober

Klikk her

 

Hekt deg på: Kaffeslabberas hos Træna Kaffekollektiv

Ta turen innom Brygga ved Havfolkets Hus for en ordentlig kopp barista kaffe, og slå av en prat med Træna Kaffekollektiv og andre kaffeentusiaster som setter pris på god kvalitet!

Sted: Træna

Dato: Søndag 3. oktober

Klikk her

 

Hekt deg på: Introduksjonskurs Seiling

Er du nysgjerrig på seilbåtlivet? Har tenkt på å kjøpe deg båt selv eller sett SeilNorge-ørna seile forbi deg på Helgeland?
Vi heiser seil for nye opplevelser og bekjentskaper, så hekt deg på introduksjonskurs i seiling på Ylvingen.

Sted: Ylvingen

Dato: Søndag 3. oktober

Klikk her

 

Hekt deg på: Gommel-tur til Klubben

Liker du boller? Liker du å være ute? Liker du rebus? Da må du hekte deg på Gommel-tur til Klubben, med rebusløype og bolleservering. Ta med deg familien, en kjæreste, en venn, en nabo, en kollega, en bekjent eller hunden din og bli med på tur!

Sted: Brønnøy

Dato: Mandag 4. oktober

Klikk her

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.