fbpx
Priser Gallaria

Prisdryss og litt selvskryt

Under Gallaria 2020 ble det delt ut fem fagpriser - og Heile Helgeland trakk det lengste strået i to av kategoriene!

Gallaria er en næringskonferanse og gallafest i regi av Ranaregionen Næringsforening. Arrangementet er en hyllest til et fremtidsrettet næringsliv i en spennende region og vi er stolte av at Heile Helgeland vant to priser: beste webside og beste logo og visuell profil.

Mottar pris på scenen

Foto: Bjørn Leirvik

Under kan du lese fagjuryens begrunnelse og samtidig bli litt bedre kjent med Heile Helgeland.

 

Beste logo og visuell profil

Avsenderen beskriver hele prosjektet på en enkel måte: «En logo med plass til alle kommunene i regionen». Den visuelle profilen fremstår som en vellykket, helhetlig og energisk visuell profil og har definitivt plass til å inkludere heile Helgeland i sin kommunikasjon. Dette er en tydelig og troverdig profil med svært gode løsninger for tilpasning til ulike flater. Prosjektet er lekent og stramt på en gang og viser selvsikkerhet og modernitet. Logoen er godt tenkt og godt løst og viser sin styrke gjennom sine store variasjonsmuligheter – fra den enkle symbolversjonen til aktiv stemningsbærer i animasjoner.

Her var vi nominert sammen med AS Norsk Gjærverk og Union VVS – gratulerer!

 

Beste webside

Den grafiske profilen til Heile Helgeland binder nettsiden bokstavelig sammen, på en interessant og fortreffelig måte. Med få virkemidler kommuniserer den formålet, uten å være for dominerende. Det er god variasjon i oppsettet, med en magasinlignende tilnærming. Den friske grønnfargen viser frem Helgeland som en frodig region, og bildene viser en fantastisk natur. Ekstra honnør for skreddersøm av webløsning, som gir et særpreg til nettsiden.

Her var vi nominert sammen med momek.no og bakeriet.as – gratulerer!

 

Æres den som æres bør

I forbindelse med dette prisdrysset ønsker vi først og fremst å rette en stor takk til alle partnerne som står bak Heile Helgeland. Vi setter enormt stor pris på at vi har en stor heia-gjeng i ryggen når vi skal arbeide for å sette mulighetenes land – Helgeland – på kartet. Vi må selvfølgelig også takke Riktig Spor som har utformet webside og logo og visuell profil til Heile Helgeland.

Partnere i Heile Helgeland

Heile Helgeland er et samarbeidsprosjekt med mange partnere, her representert ved Helgeland Kraft, Hemnes kommune, Vefsn kommune, Helgelandssykehuset, Alcoa Mosjøen, Alstahaug kommune, Celsa Armeringsstål og Kunnskapsparken Helgeland.

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.