fbpx
Folk på Træna

Foto: Ida Aasterud

Om Heile Helgeland

Heile Helgeland er et samarbeidsprosjekt med en helhetlig tilnærming til rekruttering. Bak satsingen står en rekke engasjerte bedrifter, offentlige virksomheter og kommuner.

Helgeland – en godt bevart hemmelighet?

For mange er Helgeland ukjent terreng. Det passer egentlig veldig dårlig ettersom vi har et næringsliv med stort potensial for vekst og mange store og små virksomheter innen privat og offentlig sektor med behov for flere hoder og hender.

Med Heile Helgeland skal vi derfor ha en helhetlig tilnærming til rekruttering med fokus på tiltrekking og ivaretakelse av de som velger Helgeland.

Vi skal spre gode historier om å leve og jobbe på Helgeland for å

    • pirke i heimlengselen til utflytta helgelendinger
    • synliggjøre muligheter for de som enda ikke vet at det er her det skjer
    • bidra til stolthet blant de som allerede bor her

Vi skal i tillegg delta på karrieredager og arrangere Helgelandstreff utenfor regionen for å komme i direkte kontakt med potensielle helgelendinger.

For at de som velger Helgeland skal trives ønsker vi å gjøre det enklere for nye og veletablerte helgelendinger å bli kjent med andre og muligheter i regionen. Vi skal derfor etablere en buddyordning og arrangere treff med ulike tema som legger til rette for nettverksbygging. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette etter hvert.

Nysgjerrig på Helgeland?

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.