fbpx

Nysgjerrig på jobb i Riktig Spor?

Riktig Spor søker en Grafisk Designer til kontoret i Mo i Rana! Les om hvordan det er å jobbe i Riktig Spor her.

Ledig stilling som Grafisk Designer

 

Å være ny på sporet

Stian er vårt nyeste tilskudd på Riktig Spor og forteller ivrig om sin opplevelse av oppstarten.

«Jeg har blitt tatt veldig godt imot og følte meg fort som en del av «gjengen». Man blir raskt involvert i mange spennende prosjekter, og får jobbe i team på tvers av regionen med alle de flinke folka i Bodø, Narvik og Mo i Rana. Jeg føler at jeg har fått løpende start i jobben hos Riktig Spor, og ser frem til å utvikle meg enda mer faglig gjennom jobben.»

 

Synergiene mellom kontorene

Med en region i utvikling følger mange spennende prosjekter. På spørsmål om hvordan det er å jobbe ved Mo-kontoret forteller Tone:

«Vi er en veldig kreativ og flott gjeng som jobber her. Mo i Rana er i stor utvikling og det er mange spennende prosjekter som vi i Riktig Spor er så heldige å få være med på.»

Stian forteller litt mer om arbeidsdagene ved Mo-kontoret:
«Her er vi 3 ansatte (foreløpig, inntil du starter selvfølgelig) som er flinke til å veksle mellom å få hverandre til å le, «nerde» oss langt inn i de kreative prosessene, og å brette opp ermene når det trengs for å få jobben gjort. Vi er også godt påkoblet de andre kontorene i Bodø og Narvik, og har ofte besøk av en langreist kollega med Macbook’en under armen.»

I Riktig Spor er vi 18 ansatte, 3 på Mo og resten er fordelt på de to andre kontorene i Bodø og Narvik. I prosjektene vi jobber med setter vi sammen team ut fra kompetanse, så det blir en del digital kommunikasjon mellom kontorene også.

«Det er veldig givende å jobbe sammen med andre som har erfaringer og innfallsvinkler fra mange ulike hold. Jeg tror det er en av suksessfaktorene for Riktig Spor. Vi girer hverandre opp, og er flinke til å sette sammen team som komplementerer hverandre

Tone trekker frem fordelen med å ha flere med i oppstarten av en prosess:

«Det er spennende og svært lærerikt å få være en del av et stort fagmiljø med designere. Vi lærer masse av hverandre og er flinke til å dele tips og triks. Ikke minst er det veldig gøy å være med på brainstorming og oppstart av prosjekter der vi gjerne er mange med i de første rundene. Det er også veldig interessant når flere fag jobber sammen. Vi får det meste til på Teams, men møtes når det behøves.»

 

Faglig utvikling

I Riktig Spor har vi ulike konsepter og tiltak for å øke kompetansen på ulike områder. Fagfredag, Design-onsdag og kompetanseutviklingsprogrammer for å nevne noe. Tone forklarer mer om konseptene:

«Det er viktig for meg å utvikle meg faglig og holde meg oppdatert på trender som designer, slik at løsningene vi leverer til kundene er av høyeste kvalitet. Vi har flere faste konsepter for faglig utvikling. Annen hver onsdag møtes alle designere og deler inspirasjon, eller ser på en case sammen. Det kaller vi design-onsdag.

Hver uke arrangeres også fagfredag, som rullerer mellom de ulike fagene i byrået. Fagfredag består av et kortere foredrag på 8 minutter. For noen uker siden hadde jeg en presentasjon om tjenestedesign som vi aktivt bruker i våre prosjekter.

Nå er det helt nye interne utviklingsplaner under planlegging. Dette konseptet er det tyngste og er direkte rettet mot den enkeltes kompetanseutvikling. Her skal hver enkelt designer få tett oppfølging og inspirasjon over en lengre periode. I hverdagen er Cathrine, vår fagansvarlig for design, dyktig til å komme med inspirasjon på nye trender både innen design og webdesign.»

 

Tips og trivsel

Trivsel er viktig på arbeidsplassen. Her kommer Stian med sitt beste tips for å få frem det beste i han som kollega:  «Jeg tror det er viktig å se hverandre, og ikke minst være en lagspiller. Jeg tror også at humor spiller en viktig rolle i arbeidshverdagen. Å ha sjokolade på lur er også en sånn kjapp life-hack i et kontormiljø.  Det blir litt som å være han fyren med tyggegummi på ungdomsskolen, da blir du fort populær

Tone legger til: «Vi deler på å ha ulike trivselstiltak her på kontoret og det er alltid spennende hva det blir denne uka. Det kan være alt fra å kjøpe reker til fredagslunsjen eller overraske med en skikkelig god kaffe på en helt vanlig onsdag

Vurderer du å søke på stillingen som grafisk designer?

Tone er tydelig i sitt budskap om hva du burde gjøre hvis du sitter litt på gjerdet og vurderer å søke: «SØK! Det er veldig fint å jobbe i Riktig Spor. Spennende caser, et dyktig fagmiljø som virkelig brenner for å være i tet, og ikke minst Bodøuker der vi møtes sammen på tvers av kontorene et par ganger i året. Vi har akkurat vært tre dager på Kjerringøy og det var helt fantastisk flott både faglig og sosialt med trivelige folk.»

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.