fbpx

Foto: Oddbjørn Lorvik

Mange muligheter på Herøy

Herøy kommune har for tiden mange spennende stillinger! Vi har slått av en prat med Liv-Åse Lorentzen om vakre Herøy og hvordan det er å jobbe der.

Hva får du oppleve på Herøy som du ikke får oppleve andre steder?

– Herøy består av mange øyer hvor de største er sammenbundet av bruer. Det er utrolig vakkert her og mange hyggelige mennesker. Stedet har en nydelig skjærgård, med mange muligheter for deg som er glad i friluftsliv. Her får du både havpadling, sykling og fjellturer i nydelige omgivelser. Mange som kommer hit besøker også den unike blomsterbutikken vi har på Hestøya.

Hva er det beste med å jobbe i Herøy kommune?

– Vi er en kommune med store ambisjoner og politikere som er opptatt av utvikling. Det er et samfunn med befolkningsvekst og fremtidstro, hvor det er gøy å jobbe med utfordringer som er knyttet til vekst. Vi tar sikte på å bli flere i årene som kommer, og på blokka står blant annet bygging av nytt basseng og utredning av nye lokaler til fritidsklubben for ungdommene våre. Kommunen gleder seg til å ta i mot enda flere dyktige folk.

Foto: Sylwia Art Foto

Herøy kommune søker ny Kommunalsjef oppvekst og kultur

Herøy kommune søker etter en strategisk og samlende toppleder for oppvekst- og kulturområde, som vil være med å styrke og videreutvikle Herøy kommune sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere. Som kommunalsjef er du en del av kommunens toppledelse, som skal utvikle Herøy-samfunnet til et godt og spennende samfunn for fremtiden. I denne stillingen vil du ha overordnet lederansvar for skole, barnehage og kultur. Du vil representere rådmannen i politiske organer og ha rådmannens delegerte fullmakter innenfor området. Vi søker deg som har et sterkt engasjement for oppvekst og kultur og vil jobbe for å sikre barn og unge trygge, allsidige og utviklende oppvekstsvilkår.

Les mer her

Søknadsfrist: 25.05.2021

Liv-Åse sine erfaringer med stillingen som kommunalsjef

– Det er en allsidig stilling hvor du er en av tre kommunalsjefer i rådmannens strategiske ledelse. I denne stillingen får du jobbe allsidig og tverrfaglig med et helhetlig blikk. Du får jobbe overordnet med bærekraftsmål og strategier for bolyst, i tillegg til kvalitetsutvikling av oppvekstområdet. I en liten kommune er det relativt enkelt å samhandle. I stillingen inngår faglig og daglig ledelse av tjenesteområdene barnehage, skole og kultur. Jeg har hatt utrolig mange dyktige mennesker i organisasjonen på laget mitt både i barnehage, på skolen, i kulturskolen, på biblioteket, ungdomsklubben og en frivilligsentral som er kommunaleid hos oss.

Herøy kommune søker også

Nærings- og samfunnsutvikler i Herøy kommune

Herøy kommune har som mål å stimulere og styrke utviklingen av lokalsamfunnet med å intensivere arbeidet med næringssatsing og utvikling av kommunen. Kommunestyret ønsker flere bosatte og etablering av arbeidsplasser i eksisterende og nye næringer i Herøy. Som nærings- og samfunnsutvikler får du arbeide med planer innenfor for næring og kommuneplanens samfunnsdel, og legge til rette for innholdet i disse. Jobben innebefatter stor grad av samfunnskontakt på mange nivå, og innebefatter aktiv deltakelse i bygging av omdømme til kommunen.

Les mer her

Stilling tilknyttet Teknikk og miljø

Herøy kommune søker en saksbehandler, konsulent eller ingeniør med erfaring fra saksbehandling etter plan- og bygningsloven. Teknisk enhet i Herøy kommune består av Teknikk og miljø, Herøy drift og Herøy havnevesen. Enheten har 11 ansatte, og ledes av kommunalsjef for teknikk og miljø. De ønsker seg en initiativrik og dyktig medarbeider som i hovedsak skal jobbe med saksbehandling og prosjektarbeid, og bidra i løsningen av kommunes oppgaver som myndighet innen enhetens ansvarsområde.

Les mer her

Alle stillingene har søknadsfrist: 25.05.2021

 

For enda flere utlysninger, sjekk ut vår oversikt over ledige stillinger!

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.