fbpx

Foto: SpareBank 1 Helgeland

SpareBank 1 Helgeland søker en haug med rådgivere

SpareBank 1 Helgeland lyser ut flere spennende rådgiverstillinger på Helgeland!

Vil du være en drivkraft for lokalsamfunnet?

SpareBank 1 Helgeland sin visjon er å være en drivkraft for vekst på Helgeland. De to største kontorene ligger i Mo i Rana og Mosjøen, med en rekke støtte- og stabstillinger innenfor flere fagområder. I tillegg har de rådgiverstillinger ved alle sine kontorer i byene Sandnessjøen, Brønnøysund, Mosjøen og Mo i Rana.

 

 

Publisert av SpareBank 1 Helgeland Fredag 16. april 2021

 

Mange muligheter

Jobbmulighetene i SpareBank 1 Helgeland er mange. Hos dem finner du rådgivere, controllere, markedsførere, analytikere og prosjektledere bare for å nevne noen.

De fleste stillingene er kundeorienterte, mens andre krever spesialistkompetanse på ulike områder. Felles for alle stilingene er at hver og en er avgjørende for at banken skal nå sine mål. Det er når man samarbeider og spiller på lag med lokalsamfunnet at man lykkes!

Les mer om jobb og karrieremulighetene i SpareBank 1 Helgeland her!

 

Søker flere rådgivere

De har for tiden ute flere spennende rådgiverstillinger, for deg som ønsker å være med å gjøre SpareBank 1 Helgeland til den foretrukne banken på Helgeland.

Bedriftsrådgiver – Landbruk

Rådgiver – Spesialengasjement

Rådgiver – Direktebanken

Rådgiver – Depot og etterbehandling

Søknadsfrister: 18.05.2021

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.