fbpx
Foto: Skatteetaten

Ledige IT-stillinger hos Skatteetaten

Skatteetaten har et av Norges største og sterkeste IT-miljø med de aller fleste fagområder. De planlegger å bruke flere milliarder på digitalisering av innkrevingsområdet og er nå på utkikk etter flere utviklingsorienterte kollegaer i Mo i Rana.

Skatteetaten har ansvar for noen av Norges viktigste digitale systemer. De er en av landets største arbeidsgivere innen programvareutvikling og består av ca. 900 ansatte fordelt på flere lokasjoner. De leverer ca. 1,4 millioner årlige utviklingstimer og er i sterk vekst med utfordrende IT-prosjekter. På deres kontor i Mo i Rana teller de rundt 90 IT-ansatte. De har et fremoverlent miljø med lang erfaring innen innkrevingsløsninger. Disse skal nå moderniseres, i samarbeid med andre offentlige etater. På den måten vil deres tjenester bli en integrert del av brukerens digitale hverdag.

Her er en smakebit på hvordan det kan se ut å jobbe i Skatteetaten i Mo i Rana:

 

Er du gira på å få utfordret deg selv, ved å løse utfordringer for andre? Sjekk ut noen av de ledige stillingene Skatteetaten har ute nå.

 

Er du erfaren utvikler med ønske om nye utfordringer? Begynn din arkitektreise hos Skatteetaten!

Skatteetaten fortsetter den storstilte digitaliseringen av innkrevingsområdet og trenger gode arkitekter til å ta dette arbeidet videre. Utvikling er gøy. Veldig gøy. Samtidig er det noen som etter mange år med koding tenker det er fint å prøve noe litt annet – uten å miste kontakten med kodingen. Hvis dette gjelder deg er dette en gylden mulighet: bli arkitekt i Skatteetaten.

Utvikler -> Arkitekt

Søknadsfrist: 28.11.2022

 

Vil du være med på å utvikle skyplattformen til hele Norges befolkning?

Skatteetaten er på jakt etter flere utviklere som vil bidra med å lage grunnmuren og en utviklingsplattform basert på tjenester i allmenn sky for våre nye satsningsområder. De ser etter deg med noe erfaring eller du som er godt i gang, men ønsker noe mer. De ønsker å bygge et miljø der kunnskapsdeling og egen kompetanseutvikling settes høyt, og der du kan vokse med prosjektene.

Utvikler til Skyplattform

Søknadsfrist: 30.11.2022

 

Hei, du som er fullstackutvikler! Bli med Skatteetaten opp i skyen?

Har du lyst å bruke din utviklerkompetanse på systemer som virkelig gjør en forskjell for både deg selv – og andre? Sammen med mange gode, tøffe, hyggelige og ekstremt flinke kollegaer kan du være med på utviklingen av de mest moderne og innovative skattesystemene som verden har sett!

Skatteetaten skal nå også ta steget opp i skyen og du kan være med på å sette kursen for dette. Blir du med?

Backend eller Fullstack-utviklere

Søknadsfrist: 30.11.2022

Foto: Skatteetaten

Vil du være med å utvikle en av Norges beste digitale arbeidsplasser?

Skatteetaten har startet reisen for å bygge en ny digital arbeidsplass, og nå girer de opp for å gjøre den til en av Norges beste digitale arbeidsplasser. Den er basert på moderne samhandlingsløsninger og skytjenester bygget på Microsoft 365! De er i ferd med å modernisere etatens aksessnett på alle etatens 60 kontorsteder. De vil bygge et faglig sterkt team for å utvikle, drifte og forvalte aksessnettet, og ser etter en dyktig fagekspert. Er det deg?

Fagekspert Nettverk/aksessnett

Søknadsfrist: 30.11.2022

 

Vil du jobbe med moderne databasedrift?

Skatteetaten søker en PostgreSQL (OpenSource) / Oracle database-administrator for å styrke deres gruppe av databaseeksperter! De er en av de største IT-organisasjonene i Norge og er ledende i offentlig sektor. Noen av landets beste databaseadministratorer jobber hos Skatteetaten, og nå har du sjansen til å være med i denne gruppen! Høres det spennende ut? Det synes vi også!

Databaseadministrator

Søknadsfrist: 28.11.2022

 

Har du kompetanse til å ivareta IKT-sikkerheten hos våre eksterne leverandører?

Skatteetaten samler inn, deler, lagrer og prosesser data i et stadig større antall tjenester og plattformer. De skal ivareta juridiske krav (inkludert GDPR), i økende grad ta i bruk industrialiserte skytjenester og benytte mer tradisjonelle leveransemodeller. Arbeidet med å følge opp IKT-sikkerheten hos leverandørene øker i omfang og denne stillingen er etablert for å styrke arbeidet med å ivareta dette.

Sikkerhetsoppfølging

Søknadsfrist: 30.11.2022

Foto: Skatteetaten

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Helgeland.

Se flere ledige stillinger her

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.