fbpx

Rune Austvik og Bjørn-Tore Brønlund fra Helgeland Sparebank | Foto: Helgeland Sparebank

Kompetansestipend til bedrifter

Helgeland Sparebank lanserer et kompetansestipend for å øke kompetansen til ansatte i bedrifter på Helgeland

Helgeland Sparebank ønsker å være en drivkraft for kunnskap og kompetanse. Å videreutvikle næringslivet i regionen er en av de viktigste nøklene for å få vekst og utvikling. Helgeland Sparebank ønsker at bedriftene selv, men også medarbeiderne skal stimuleres til å være en drivkraft for vekst. Er du en bedrift eller ansatt som er søkende etter ny kompetanse? Med riktig støtte fra bedriften og lokalbanken vil dette være en stor mulighet for utvikling for deg og din arbeidsplass.

Banken ser etter bedrifter som har ansatte som fremmer entreprenørskap, skaperevne og kompetanseutvikling på Helgeland.  De ser etter mennesker som utvikler arenaer for samhandling og kompetansedeling og som styrker høyere utdanning og forskning. Søkerne gjør noe ekstra for å utvikle, engasjere og utgjøre en forskjell i vårt lokalsamfunn.

Rune Austvik og Bjørn-Tore Brønlund fra Helgeland Sparebank | Foto: Helgeland Sparebank

Hvem kan få kompetansestipendet?

  • De som kan søke er bedrifter og/eller personer som satser på kompetanseutvikling på Helgeland. Det kan være en eller flere ansatte, eller konkrete prosjekt.
  • Banken velger ut aktuelle kandidater og/eller prosjekter blant søkere som har sendt søknad via søknadsportal.
  • Prosjektet eller tiltaket har verdi over tid. Støtten gis til prosjekter som har egeninnsats og støtte fra egen arbeidsplass/og eller annen finansiering.
  • Prosjektet skal ha et klart definert mål om kompetanseutvikling som kommer den enkelte og bedriften til gode.
  • Prosjektet skal komme til nytte for Helgeland som region.

Søknadsfristen er 24. august

Kompetansestipendet er på kr 30.000,- samt en oppmerksomhet

Les mer og søk her

 

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.