fbpx

Foto: Mats Grimseth

Kom og prøv: sommerøya Ylvingen

På Ylvingen kan du få en magisk sommeropplevelse.

Ylvingen og Himmelblå Brygge

Lokalisert ute i havgapet mellom Vega og Brønnøysund finner du Ylvingen og Himmelblå Brygge. Fra Mai-August kan øya by på aktiviteter til både den seilglade eventyreren og naturelskende landkrabber. Ta en seiltur med færingen «Roland» (les; stilig gammel seilbåt) fra NRK-serien Himmelblå , ta på deg flytevesten og padle rundt i det fantastiske øyriket med kajakk, gå tur i den vakre naturen og nyt et uforglemmelig avbrekk ute ved havet. Ønsker du å seile langs den vakre Helgelandskysten kan du ta kontakt med SeilNorge, som legger opp mange ulike turer og tilbud for rookies og erfarne seilere, med turer fra Ylvingen i sør – til Grønland i vest.

Himmelblå Brygge

Foto: Paul Nordheim

Kjøkkensjef søkes!

Himmelblå Brygge søker en kjøkkensjef som ønsker å kombinere sin lidenskap for kokkekunsten med spennende sommeropplevelser. Siden oppstarten i 2018 har de drevet en sommeråpen restaurant og kafé ved bryggene som var kulissene til NRK-serien med samme navn. I takt med økende turisme langs Helgelandskysten ønsker Himmelblå Brygge å utvikle seg, med muligheter for overnatting og videreutvikling av restaurant og aktivitetstilbud. Er du kokk og klar for et eventyr langs Helgelandskysten kan vi anbefale å se på utlysningen fra Himmelblå Brygge.

Utlysning Kjøkkensjef

Søknadsfrist: 31.03.2020

 

Foto: Mats Grimseth

Foto: Mats Grimseth

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.