fbpx

Kast deg med på denne naturskjønne utfordringen, KnabbSpranget 2020

Tørr du å konkurrere om raskeste tid opp til Østerdalsknabben, og bli King or Queen of the Knabb?

Bli med på en skikkelig fin tur – løp Østerdalsknabben opp.

Forser Østerdalsknabben (1116 meter over havet) raskere enn noen andre, og bli Kongen av Knabben eller Queen of the Knabb søndag 6. september.
Løypa går fra Lappsetan via den nye turløypa til Knabben. Dette skjer i forbindelse med åpninga av turistforeningsløypa opp dette majestetiske fjellet øverst i Grønfjelldal. Turen er 5 km og starten går kl 12 fra Lappsetan.

Det kommer til å være liv i løypa oppover, da turgåere er på tur oppover med samme mål for øyet – toppen av Østerdalsknabben, og (u)høytidlig åpning av turistforeningsløypa kl 13.
Inndeling av klasser: Herre, dame, junior jente og junior gutt (opp til 16 år)
Premie, i tillegg til heder og ære, til den raskeste opp i hver klasse!
Påmelding: Trykk på «Reserver plass» her i arrangementet, eller send e-post til gnf@gronfjelldal.no med info som navn, alder og evt klubb du representerer.

Det er gratis å delta!
Vel nede blir det salg av mat og drikke.
Lykke til!

Les mer

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.