fbpx

Foto: Isak Brun

Julehygge på Helgeland

Desember nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å finne frem julestemninga med trivelige juleaktiviteter.

A Real Christmas – med The Real Thing og Sigrid Brennhaug: Hemnes kirke 22. november

Siden starten i 1992 har The Real Thing spilt mer enn 1 500 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, – inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery. Bandet som «aldri går av scenen i tørr smoking» har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten. Organisten Palle Wagnberg, gitaristen Staffan William-Olsson, saksofonisten Dave Edge og trommeslageren Hermund Nygård gleder seg til å fyre opp turnébussen, løfte 200 kg Hammondorgel, sjekke at sløyfa er rett og gyve løs på juleklassikere sammen med deres vokalist, selveste Sigrid Brennhaug! Hjertens velkommen til «A Real Christmas».

Arrangementet finner du her

 

Glade jul – Kulturskolens julefestival: Mosjøen kulturhus, 23. – 27. november

Vefsn kulturskole inviterer til julefestival med sang, dans, teater, kunst og mye god julemusikk (og kanskje litt annet….). I tillegg til programmet i kulturhuset vil det hver dag, helt fram til julaften, være små POP UP konserter på Sjøsiden, på torget, Sjøgata og flere butikker i byen. Utenfor kulturhuset har de markedsplass med bålpanne, sang og spill og noe varmt å drikke til publikum.

Program finner du her

Kjøp billetter her

 

Julekonsert med Kor i Øyan: Brønnøy samfunnshus 27. november

Tradisjonen tro inviterer Kor i Øyan til konsert med julestemningsgaranti.
Dirigent: Sigurd Ellingsen
Piano: Vegard By
Trompet: Rita Jonassen
Lyd: Vega Media

Forhåndssalg av billetter på sms til 48 12 35 27 eller på Samfunnshuset torsdag 26.11 kl. 19-21 (betaling via VIPPS). Vi følger myndighetenes smitteverntiltak!

Arrangementet finner du her

 

Hekla Stålstrenga // Julefolk

Hekla Stålstrenga legger ut på sin fjerde Julefolk-turné og nå kan vi kalle det en tradisjon. For mange er julekonserten til Hekla Stålstrenga blitt synonymt med førjulstiden. Bandets unike blanding av folkemusikk og populærmusikk, har skaffet dem et trofast publikum over hele landet, og det var med stort hell de tok med seg en blanding av kjente og ukjente, kjære og klassiske julelåter inn i sitt musikalske univers.

Julen er en tid for ettertanke og medmenneskelighet, familie og venner – en tid der man tar vare på hverandre. Musikk er som skapt til å lage en ramme rundt dette og bandet lover en konsert der man får lyst å klemme noen som trenger det når man kommer ut.

Sandnessjøen kirke 3. desember:

Arrangementet finner du her

Ytteren kirke 4. desember:

Arrangementet finner du her

 

Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland

Det legges foreløpig ut 50 billetter, og de forholder seg til de enhver tid gjeldende smittevernsreglene. Igjen er vi tilbake i gledens by Mosjøen, nok en gang sammen med det glitrende koret Confus!

Chris Medina, Eirik Næss & Lars Støvland legger tradisjonen tro ut på juleturné. Dette er fjerde året de gjør dette og er mer spilleklare enn noen gang. I 2019 spilte de for over 7000 mennesker landet over, og høstet strålende kritikker over hele linja. Det er bare å glede seg!

Mosjøen Kulturhus 3. desember:

Arrangementet finner du her

 

Having a great time in tour! See you soon!

Publisert av Chris Medina Mandag 25. november 2019

 

Det legges foreløpig ut 120 billetter, og de forholder seg til de enhver tid gjeldende smittevernsreglene. De gleder seg til å spille i Brønnøy Kirke igjen, også denne gangen med Kor i Øyan!

Sammen spiller trioen en konsert med fokus på god musikk. De presenterer egne versjoner av kjente og kjære julesanger samt noe eget stoff. Det blir naturligvis også gjensyn med Medinas uforglemmelige hit «What Are Words».

Brønnøy Kirkelige Fellesråd 4. desember:

Arrangementet finner du her

 

En time før jul: Mosjøen Kulturhus, 17. desember

Er det mulig å finne julefreden blant smittevern og Antibac? Vi håper at det selv med halvfull sal vil kunne bli julestemning når «En time før jul gjengen» entrer scenen for syvende gang dette året. Selv om året først og fremst helt sikkert vil bli husket best for Covid-19, ønsker vi også i år å gi publikum muligheten til å senke skuldrene med en aldri så liten musikalsk time før jul.

I annerledesåret 2020 er det viktig at vi alle skal være trygge for smitte, uansett hvor vi er eller gjør. Det er trygt å komme til Mosjøen kulturhus. Vi følger de til enhver tid gjeldende smittevernregler med begrensede sitteplasser/stoler, håndhygiene og fokus på smittevern. Hvis du i forkant av konsertene ikke skulle føle deg helt i form, henstiller vi deg til å være hjemme.

Arrangementet finner du her

 

Julekonsert med Agnes Born og Liv Hauge: Mo Kirke 21. desember

Hei! Agnes og Liv, skal ha julekonsert i Mo kirke mandag 21. desember. På grunn av nye retningslinjer kan vi kun selge 50 billetter til hver konserter, derfor er konserten kl. 19 utsolgt – men vi setter opp ekstrakonsert kl. 21 og er glade for at vi får spille musikken to ganger! Vi har spilt mye sammen tidligere, blant annet på Vinterlysfestivalen og på Koks for fulle hus. Nå gleder vi oss veldig til å spille sammen igjen og til å fremføre de julesangene vi liker best, samt noen egne låter, med flerstemt vokal og piano. Det blir altså julestemning og fin musikk.

Arrangementet finner du her

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.