fbpx

Foto: Digitaliseringsdirektoratet

Jobb i offentlig sektor?

Det mangfoldige arbeidsmarkedet på Helgeland består av private og offentlige virksomheter i alle størrelser. Vi har samlet utlysninger fra tre store offentlige arbeidsgivere på Helgeland, for deg som leter etter nye utfordringer!

Digitaliseringsdirektoratet søker forretningsutviklere

Digitaliseringsdirektoratet er underlagt Kommunal- og moderniseringsdepartementet, og har om lag 330 ansatte fordelt på sine kontorer i Brønnøysund, Leikanger og Oslo. Digitaliseringsdirektoratet er regjeringens fremste verktøy for en raskere og mer samordnet digitalisering av offentlig sektor. Målet er at digitaliseringen skal bidra til bedre og mer tilgjengelige offentlige tjenester, forenkling og økt verdiskaping for næringslivet og en enklere hverdag for folk flest. De forvalter Altinn og ID-porten som er de største og viktigste nasjonale felleskomponentene.

De søker fremadrettete forretningsutviklere, som kan bidra til å styrke deres arbeid mot sine tjenesteeiere og å være en evangelist for deres forretningsområder.

Som forretningsutvikler vil du i all hovedsak jobbe med å:

  • Drive strategisk samarbeid med virksomheter, sektorer og leverandører.
  • Bidra i arbeidet med utbredelse av Felles datakatalog og informasjonsforvaltning.
  • Ha jevnlig dialog med deres tjenesteeiere og datakonsumenter.
  • Tilrettelegge og drive porteføljestyring for realisering av strategiene.
  • Drive innovasjon på Altinn-plattformen og -organisasjonen.

Du vil også være involvert i flere prosjekter der de hjelper andre virksomheter med å realisere digitale tjenester i kjølvannet av koronaepidemien.

Les mer her

Søknadsfrist: 02.12.2020

 

Vil du bli en del av Norges statlige innkrevingsmiljø?

Skatteetaten søker nye rådgivere til «Avdeling oppdrag» i Mo i Rana. Avdelingen hører til «Divisjon innkreving», som vil gjennomgå mange endringer de kommende årene, og de er derfor ute etter deg som er fleksibel og omstillingsdyktig.

I Skatteetaten får du jobbe sammen med noen av de beste på ditt fagfelt, du får jobbe tverrfaglig med kollegaer fra andre fagområder og du får muligheten til å utvikle deg. I Skatteetaten jobber alle mot et felles mål, å sikre finansieringen av velferdsstaten. De består av et direktorat, seks divisjoner med landsdekkende ansvar og 6 500 ansatte.

Divisjon innkreving har det landsdekkende ansvaret for statlig innkreving og er Norges største statlige innkrevingsmiljø med rundt 1 200 årsverk. Divisjonen skal sikre at skatter, avgifter og andre krav betales til rett tid og skal forvalte og utvikle den statlige innkrevingen.

Les mer her

Søknadsfrist: 29.11.2020

Nasjonalbiblioteket søker Filmmedarbeider

Nasjonalbiblioteket er en av landets største og viktigste kulturinstitusjoner, og en av de fremste kildene til kunnskap om Norge og norske forhold. Med forankring i pliktavleveringsloven samler og bevarer de det som er publisert i Norge innenfor alle medietyper, som bøker, tidsskrifter, aviser, musikk, film, foto, i kringkasting og på nett. I kraft av samlingen og ved å gjøre den tilgjengelig via digitale tjenester, danner Nasjonalbiblioteket grunnlag for dokumentasjon, forskning og læring, og bidrar til å skape identitet og tilhørighet. Nasjonalbiblioteket skal bidra til å videreutvikle norske bibliotek som aktive og aktuelle samfunnsinstitusjoner, og har som mål å være et av Europas mest spennende og moderne nasjonalbibliotek.

De har et ledig vikariat frem til 31.08.2022 og stillingen vil i hovedsak være knyttet til arbeidet med digitalisering av Nasjonalbibliotekets samling av den norske filmarven. Arbeidsoppgaver vil typisk være gjennomgang av filmmateriale med sikte på å klargjøre dette for bevaring og ny tilgjengeliggjøring gjennom digitalisering.

Les mer her

Søknadsfrist: 29.11.2020

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.