fbpx

Humor på Helgeland

Vinteren er fylt med lys og varme i form av lek og latter.

Vi går mot vinter og mørketid, og hva er vell bedre medisin enn latter og moro? De neste månedene får Helgeland besøk av mange morsomme komikere. Hvis du er glad i å le, burde du definitivt sjekke ut disse arrangementene.

Ørjan Burøe: Store Gutter Gråter Ikke

Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig?

29. januar kan du få med deg Ørjan Burøe på Kulturbadet i Sandnessjøen. Dagen etter tar han turen videre til Mosjøen. Ørjan Burøe påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden – gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett – om du tør.

Sandnessjøen 29. januar: Gå til arrangementet

Mosjøen 30. januar: Gå til arrangementet

Guttas julebord🎉 Tag en kompis🍻Billetter til nytt show på: www.orjanburoe.com

Publisert av Ørjan Burøe Torsdag 11. juli 2019

 

Tore Sagen gjør stand-up

26. mars kommer Tore Sagen til Mosjøen får å gjøre sitt aller første solo-show. Dagen etter tar han også turen innom Mo i Rana for å lage litt liv.
I Tore Sagen gjør standup tar Tore skrittet ut av TV- og radiostudioets trygge rammer for å prøve seg på den pureste komedieformen av dem alle: Standup.
Tore Sagen er kjent fra humortrioen Radioresepsjonen og TV-serien Side om Side på NRK. I tillegg har han vært med i en rekke andre TV-programmer som Ukens vinner, Brille, Radioresepsjonen på TV, Presten og Nytt på Nytt.

Gå til arrangementet i Mosjøen

Gå til arrangementet i Mo i Rana

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.