fbpx

Humor på Helgeland

Vinteren er fylt med lys og varme i form av lek og latter.

Vi går mot vinter og mørketid, og hva er vell bedre medisin enn latter og moro? De neste månedene får Helgeland besøk av mange morsomme komikere. Hvis du er glad i å le, burde du definitivt sjekke ut disse arrangementene.

 

Kevin Kildal – «Force Majeur»

23. oktober og 24. oktober kommer Kevin Kildal til Koks Mo i Rana. La oss være ærlige, veldig få var klare for den tiden vi nå er befinner oss i. 12. mars 2020 kl. 14.00 ble hele KulturNorge lagt i dvale, kl. 16.00 samme dag var Kevin blakk. Resten er en historie som fortsatt skrives! I kveld får vi alt fra eldre materiale med et nytt blikk og nye tekster og ideer som skal bli Kevins nye soloshow! 18-års aldersgrense.

Gå til arrangementet

 

Erlend Osnes & Kevin Kildal -«Nordnorske tilstander»

20. november får Koks besøk av Erlend Osnes og Kevin Kildal. Erlend og Kevin skal også gjøre det de kan absolutt best, nemlig standup! Her får vi et innblikk i prosessen ved å skrive og utforme det som skal bli nye show til fremtiden! 18-års aldersgrense.

Gå til arrangementet

 

Erlend Osnes & Kevin Kildal – «Livepod»

21. november kan du nok en gang møte Erlend Osnes og Kevin Kildal. Erlend og Kevin står bak et par av Nordlands største podcaster, Heimelaga og Klagemuren! Hva skjer når man setter sammen to så store egoer i hver sin stol, med hver sin mikrofon? Det kan vi ikke si – men det vi kan love er at det blir svært gøy! 20-års aldersgrense.

Gå til arrangementet

 

Dag Sørås: Vrangforestilling

20. november kommer Dag Sørås til Sandnessjøen og 21. november kommer han til Mosjøen. Til tross for at han ikke eier arbeidsmoral, så er Dag Sørås en særdeles produktiv komiker. To år etter hans hittil mest suksessrike show «Emokrati», så er han igjen klar for scenen med showet «Vrangforestilling». Her skal livets merkverdige, morsomme og makabre sider nok en gang omgjøres til særegen stand-up, og bekrefte nordlendingens posisjon som folkelig nisjekomiker. Dette er tilregnelig humor for en utilregnelig verden.

Gå til arrangementet i Mosjøen

Gå til arrangementet i Sandnessjøen

Dag Sørås- "Omskjært"

En beskrivelse av min reise inn i de forhudsløses verden

Publisert av Dag Sørås Søndag 27. september 2020

 

Rasmus Wold – Sportsidiot

Norges mest sportsgale komiker er klar med sin aller første standupforestilling, og 12.desember står han på scenen på Scandic Meyergården.
Rasmus Wold elsker sport, men trives best i sofaen. Så hvordan er det egentlig å leve sammen med en sportsidiot? Og hva er viktigst av fotball og kjæreste?
Norge er utrolig nok verdens beste idrettsnasjon pr. innbygger.
Har dugnadsånden gått for langt i Norge eller har korrupsjon og doping blitt litt av sjarmen?

Rasmus Wold er en ung komiker som allerede er godt etablert i standupmiljøet. Han har masse erfaring fra TV, bl.a. fra «Helt Perfekt» med Thomas Giertsen, «Latter Live» på NRK og senest som medprogramleder i «Ramm, ferdig, gå!» sammen med Nicolay Ramm. Han nyter også stor suksess i disse dager med den populære podkasten «Topp 3», som medprogramleder sammen med Mads Hansen. Rasmus Wold ble også nominert til Stå Opp-prisen i 2019.

Hvor mange fotballkamper er det greit å se på en helg? Er ekspertkommentator en beskyttet tittel? Er sjakk sport?
Dette og mye mer er ting som en sportsidiot går rundt og grubler på – kjedelig blir det i alle fall aldri.
Velkommen til årets morsomste sportsarrangement!
Dørene åpner 18:00 | Show start 19:00 | Aldersgrense 18 år | Billett earlybird kr 295 i salg nå på Hoopla.no

Gå til arrangementet

 

Ørjan Burøe: Store Gutter Gråter Ikke

Det sies at store gutter ikke gråter. Hvorfor ikke, egentlig?

29. januar kan du få med deg Ørjan Burøe på Kulturbadet i Sandnessjøen. Ørjan Burøe påstår i alle fall at han ikke finnes noe redd for å vise følelser. Han kan fint dele det som skjer inni seg med Gud og hvermann. Det må rett og slett til, mener han, for da får vi en bedre verden – gjør vi ikke? Og så får vi masse stoff vi kan lage humor-show av. Heldigvis så er det lov å snakke om følelser i våre dager, snakke om det indre livet og ikke bare alt maset rundt oss. De fleste oppegående mennesker vet godt at det kan gå riktig galt med folk som ikke evner å uttrykke hva de føler. Så hva er det vi venter på? Store gutter gråter ikke. Joda, det gjør de, men de trenger bare en skulder å gråte på. Kanskje det kan være skulderen til Ørjan? For i kveld i det minste.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spilt nesten 200 forestillinger. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lager Burøe nok en gang en morsom og personlig forestilling med tette punchlines. Vi håper at du ler og koser deg, og kanskje til og med gråter en liten skvett – om du tør.

Gå til arrangementet

Guttas julebord🎉 Tag en kompis🍻Billetter til nytt show på: www.orjanburoe.com

Publisert av Ørjan Burøe Torsdag 11. juli 2019

 

Tore Sagen gjør standup

26. mars kommer Tore Sagen til Mosjøen får å gjøre sitt aller første solo-show. Dagen etter tar han også turen innom Mo i Rana for å lage litt liv.
I Tore Sagen gjør standup tar Tore skrittet ut av TV- og radiostudioets trygge rammer for å prøve seg på den pureste komedieformen av dem alle: Standup.
Tore Sagen er kjent fra humortrioen Radioresepsjonen og TV-serien Side om Side på NRK. I tillegg har han vært med i en rekke andre TV-programmer som Ukens vinner, Brille, Radioresepsjonen på TV, Presten og Nytt på Nytt.

Gå til arrangementet i Mosjøen

Gå til arrangementet i Mo i Rana

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.