fbpx

Foto: Fabrice Milochau

Hemnes kommune søker kultur – og samfunnsutvikler

Er du på utkikk etter ny jobb; og ønsker å jobbe med kultur og samfunnsutvikling? Her har du en unik mulighet!

Prosjektstilling: kultur- og samfunnsutvikler i Hemnes kommune

Sammen med resten av Helgelandsregionen retter Hemnes nå blikket mot det store og spennende mulighetsrommet som skapes rundt ny flyplass og store industrietableringer, og kommunen trenger flere gode lagspillere.

Hemnes kommune oppretter nå en toårig prosjektstilling som kultur- og samfunnsutvikler i 100%, med mulighet for forlengelse. Stillingen vil være en del av kommunens Nærings-, utviklings- og kulturteam (NUK), og vil i tillegg samarbeide tett opp mot de andre sektorene i kommunen.

 

Bli med i teamet og skap gode lokalsamfunn

Sentrale arbeidsoppgaver vil være å ta initiativ og følge opp utviklingsprosjekter innenfor kultur og samfunn, i tråd med lokale og regionale strategier.

Vil DU bli en del av teamet og bidra til å skape gode lokalsamfunn hvor trivsel og tilhørighet gir grunnlag for vekst, tilflytting og rekruttering? Da bør du sjekke ut denne stillingen!

 

Les mer om stillingen her

Søknadsfrist er 16. desember 2022

 

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.