fbpx

Foto: Helgelandssykehuset HF

Helgelandssykehuset har behov for ekstrapersonell

Det er i hovedsak snakk om helsepersonell, men også elektropersonell, ingeniører, renholdere, vaktmestre, allmennteknikere, kjøkkenpersonell med flere.

Du kan bidra til å gjøre en forskjell

I forbindelse med utbruddet av koronaviruset ønsker Helgelandssykehuset å kartlegge personer med kompetanse innen helsefag og teknisk personell innen ulike områder.

Helsepersonell

  • Du som er student innenfor helsefag
  • Du som har jobbet som helsepersonell men har gått av med pensjon
  • Du som har utdannelse innenfor helsefag men nå jobber innenfor andre fagfelt
  • Helsepersonell som er permittert fra sin opprinnelige jobb og som kan tenke seg til å bidra med sin kompetanse i tiden fremover

Om du kjenner deg igjen i eksemplene, eller har en lignende bakgrunn vil Helgelandssykehuset oppfordre deg til å registrere deg ved å «søk på stillingen» og legge inn din CV. Når vi får behov vil du kunne få tilbud om ansettelse i Helgelandssykehuset. Du kan få oppgaver relatert til diagnostikk og behandling av pasienter med og uten koronavirus. Dersom du ansettes vil du få god opplæring.

Mer informasjon

 

Er du utdannet lege men ikke ansatt i helsesektoren?

Med bakgrunn i pandemien etablerer Helgelandssykehuset nå midlertidige stillinger for leger – koronatiltak – ved samtlige sykehusenheter. De ser først og fremst etter deg som er utdannet lege, men som ikke har fått LiS1-stilling eller som søker LiS1- stilling fra høsten 2020. Det er likevel ikke slik at andre leger ikke kan søke. Den primære oppgaven er å avlaste det økende behovet for intensivbehandling i helsevesenet. Etter et målrettet kompetanseprogram i intensivovervåking av koronapasienter vil du inngå som en del av teamet rundt pasienten.  Det er også aktuelt å arbeide som lege ved andre områder.

Mer informasjon 

 

Teknisk personell

  • Renholdere
  • Medisinteknikere
  • Elektropersonell / ingeniører
  • Vaktmestre / allmennteknikere
  • Kjøkkenpersonell

Om du kjenner deg igjen i listen over, eller har en lignende bakgrunn, vil Helgelandssykehuset oppfordre deg til å registrere deg ved å «søk på stillingen» og legge inn din CV. Når de får behov vil du kunne få tilbud om ansettelse i Helgelandssykehuset. Drift og Eiendom har mange ansatte som beveger seg rundt på alle avdelinger, og har mange utsatte funksjoner i sykehusene. Du kan få oppgaver relatert til smittevask, håndtering av medisinteknisk utstyr nær pasienter, produksjon og leveranse av mat til pasienter og ansatte – og en rekke andre oppgaver på tvers av hele sykehusstrukturen. Dersom du ansettes vil du få god opplæring.

Mer informasjon 

 

Søknadsfristen er 31.05.2020.

OBS! Dette er ikke ordinære stillingsutlysninger, men Helgelandssykehuset som ønsker å kartlegge helsepersonell og teknisk personell på Helgeland som kan kontaktes ved behov for bistand i tiden fremover.

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.