fbpx

Foto: Ketil Born

Helgeland Museum skal utvide teamet med to personer

Drømmer du om å bo og jobbe i Mosjøen, byen midt i Norge? Dette er en gylden mulighet til å jobbe for hele Helgeland.

Dette er Helgeland Museum

Helgeland Museum ble stiftet i 2003, og har i dag avdelinger i alle 18 kommunene på Helgeland. De tre største enhetene i Helgeland Museum er Petter Dass-museet, Rana Museum og Vefsn Museum. I tillegg har museet en egen avdeling for bygningsvern, som betjener hele Helgeland, med verksteder og kontorplass både i Vefsn og på Vega. Administrasjon og ledelse har kontorsted i Mosjøen.

Helgeland Museum tar ansvar for å heve den samiske arven, spesielt det rundt den sørsamiske kulturen. Ved å bruke det sørsamiske språket, som er registrert som et av de truede språkene av UNESCO, i formidlingen, ønsker de å skape bedre plass for den samiske kulturen i museet.

Film: Ketil Born

 

To ledige stillinger i Mosjøen hos Helgeland Museum

HR-rådgiver

Som HR-rådgiver i Helgeland Museum vil du jobbe tett med museets fellesadministrasjon og rapportere til administrativ leder. Den nyansatte vil få jobbe med varierte oppgaver, alt fra rådgivning, arbeidsavtaler, lønnsoppgjør og kommunikasjonsarbeid. Høres dette interessant ut? Sjekk det ut!

Les mer om stillingen som HR-rådgiver 

Søknadsfrist 1. desember 2022

 

Foto: Ketil Born

Regnskapsmedarbeider

Som regnskapsmedarbeider vil du jobbe i Helgeland Museum sin fellesadministrasjon og rapportere til administrativ leder. Dersom du er strukturert og kvalitetsbevisst, og ønsker å jobbe med lønnsarbeid, betalinger og fakturering – da kan dette være jobben for deg!

 

Les mer om stillingen som Regnskapsmedarbeider

Søknadsfrist: 1. desember 2022

 

 Her kan du lese mer om Helgeland Museum.

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.